EURO 2024

Nem értjük ezt az oddsot Ronaldóék csoportjában - erős tipp az Eb-re

  • varin

Az Európa-bajnokság debütáló, és talán legggyengébb csapatára fogadunk jó oddson.

Története legnagyobb sikerét aratva jutott ki Georgia a 2024-es Európa-bajnokságra. Noha Willy Sagnolék hőstette elvitathatatlanul óriási, azért ne legyünk meglepődve, ha végül a kontinensviadal egyik pofozógépévé válik a nemzeti csapat. És erre felhúzva találtunk is egy remek tippet az F-csoportban a    kínálatából.

Zivzivadzéék Csehországgal, Portugáliával és Törökországgal karöltve szerepelnek egy négyesben, a csoportutolsó hely pedig csupán @1.50-ért fogadható esetükben. Ennél valamivel jobban fest az, hogy Georgia kapja a legtöbb gólt is a csoportban, ami jó eséllyel kéz a kézben jár.

Grúzia#geo-georgia#5

Bár a Kereszteslovagok a pótselejtezőn Luxemburgot és Görögországot is nulla gólon tartották, azért a csoportban ennél nehezebb dolguk lesz. Portugália vitán felül sokkal magasabb szintet képvisel, de a horvátokat megelőző törökök és a csehek is magasabb polcon találhatóak.

Georgia az Eb-selejtezők alatt a spanyol, skót és norvég válogatottaktól 6 meccsen összesen 17 gólt kapott.

Nem lennénk meglepve, ha minimum Ronaldóék, de akár a másik két csapat közül is az egyik legalább 3-4 góllal verné a grúzokat, akik 0 ponttal végeznének a kvartett végén.

Persze tippünk szempontjából nehezítést jelenthet, ha mondjuk Portugália töm ki valakit vagy a csehek és a törökök összehoznak egymással mondjuk egy 4-4-et, de erre azért kevés esélyt látunk.

{"headTitle":"F-csoport: A legtöbb gólt kapó csapat","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Grúzia","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}