EURO 2024

Ezt várjuk mi - tippek a magyar - svájci meccsre

Pár óra és megkezdi az Eb-menetelést Magyarország, lássuk, mit húznak be szerkesztőink a csoportnyitón.

Cipolla

Már az első meccs megalapozhatja a válogatott alaphangulatát a németországi tornán, ugyanis ha pont nélkül maradunk, nehéz helyzetbe kerülhetünk a továbbjutást illetően. Természetesen ez Svájcra is igaz, így valamelyest biztonsági játékot várok a csapatoktól, legalábbis amíg eldöntetlen a találkozó.

A nagy brusztolás miatt pedig jó eséllyel nem a szögleteknél fog kiemelkedő számot hozni ez a 90 perc, így én kevés szöglettel számolok. Svájc meccsein rendszeresen kevés a szöglet, ha viszonylag sokáig fennmarad az iksz, aligha fog születni 9-nél több szöglet. Ázsiai piacon elviszem a 9 szöglet alattit, tehát 8 vagy kevesebb szögletnél lenne nyerő, de csak 10 vagy több esetén vesztő a tippem.

Tipp: 9 szöglet alatt @1.70    

 

mr. blonde

Mindkét csapatnak nagyon fontos a nyitó meccs, hiszen egy győzelemmel meg is lehet a továbbjutás, egy vereséggel viszont a kiesés. Komoly taktikai csatát és iszonyat feszültséget várok a meccsen. A hangulat biztosan jó lesz, amolyan paprikás, és mivel mindkét oldalon vannak kemény legények, ezért szerintem a lapok sem maradnak el. A szlovén sípmester ugyan viszonylag konzervatív statisztikával bír, de ez a 3.5 határ szerintem támadható. Ez egy 2-2 vagy 3-1 és 1-3 arányban is le tud esni, így erre a meccsre a lapokra utazom. 

Tipp: Büntető lapok száma 3.5 felett@1.75   


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


varin

A világ egyik legjobb kapusa ellen kezdjük az Eb-t, ez pedig magával hordozza, hogy gólszegény meccsre számíthatunk. Kezdésként Svájc ellen egy x nem lenne rossz eredmény, így a feleslegesnél több kockázatot aligha vállalunk majd.

Nem lennék meglepve, ha Sommer ellen nulláznának Vargáék, de azon sem, ha ez mégis ponttal járna. 2.50-es odds felett lehet fantázia a 0 gólunkban.

Tipp: Tipp: Magyarország 0.5 gól alatt @2.55   


gb1

Őszintén szólva ez a meccs nálam súrolja a no bet kategóriát, de azért van 1-2 fogadás, amivel szemezgetek. Az egyik ilyen, hogy Domi legalább egyszer eltalálja majd Sommer kapuját. A teljes klubszezonban 1.8-szor tüzelt átlagban meccsenként és mivel a szabadrúgásainkat is ő végzi, ez talán nem egy irreális fogadás.

Csapatkapitányunkon óriási a nyomás, de reméljük, hogy ezt sikerül jól kezelnie, főleg, hogy az előző Eb-ről sérülés miatt lemaradt. Egy jó teljesítménnyel megalapozhatná a hangulatot (és akár a továbbjutást), de góljára egyelőre nem merek pénzt tenni, az amúgy 4.40-szeres szorzón pakolható.

 

Tipp: Szoboszlai kaput eltaláló lövések 0.5 felett @1.52    


[4043838] 2024-06-15 15:00:00 Magyarország - Svájcx

Tomihmv

Úgy vélem, hogy egy szoros ütközetre van kilátás a felek közt, melybe kis túlzással bármilyen eredmény benne lehet. Főleg, hogy egy olyan nyitómeccsről beszélünk, amely a továbbjutást is erőteljesen befolyásolhatja...

Avagy szerintem nem a gólokról, hanem inkább a mezőnymunkáról szólhat ez a csata, köszönhetően a felek harcmodorának. Így pedig kevés gólra és az átlagtól több szabálytalanságra, büntetőlapra van kilátás. Ezért egy fogadáskészítős tippben látok fantáziát, amelyben arra tippelnék, hogy kevesebb, mint 3,5 találat esik, viszont több, mint 2,5 büntetőlap születik.

Tipp: Több, mint 2,5 büntetőlap + Kevesebb, mint 3,5 gól @1.60    

[4043838] 2024-06-15 15:00:00 Magyarország - Svájcx;

Szerinted mire érdemes fogadni a magyar-svájcin?