EURO 2024

Ha a magyar fogadókon múlik, simán verjük Svájcot!

Optimista hangulatban várják a magyar fogadók a válogatott nyitómeccsét.

Az Eb második napján kora délután már pályára lép Magyarország, az ellenfél pedig - ahogy már alighanem mindenki tudja - Svájc lesz. A szerkesztőink véleményét már olvashattátok a találkozóról, most azt néztük meg, hogy a magyar fogadók hogyan fogadják ezt a találkozót.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

A Tippmixpro rendszeresen közzéteszi, hogy a legnagyobb meccseket milyen százalékban fogadják a játékosok, így a mieink nyitómeccsére is pontos számot kapunk a fogadás megoszlásáról. Itt természetesen darabra nézik a fogadásokat, nem pedig feltett tétre.

Hiába 3.75-ös szorzó van a magyar válogatottra, a fogadók 54%-a vette ki Szoboszlaiék sikerét, ami azért alighanem némi elfogultságnak is a jele.

Kétségtelen, a magyar válogatott remekül teljesített az elmúlt két évben, a kvalifikáció remekül sikerült, míg Svájc nem volt meggyőző. Ennek ellenére kissé meglepő, hogy mindössze a fogadók 15%-a várja Xhakáék győzelmét, hiába favoritok a szorzók alapján.

Ez alapján könnyen lehet, hogy az állami fogadóirodának rekordnyereményt kell majd kifizetnie magyar győzelem esetén látva a magyarok szorzóját. Ehhez persze extrát kell nyújtanunk szombat délután a gyepen, de nagyon sok fogadónak okozhatnának örömet Gulácsiék, ha három ponttal startolnának....