EURO 2024

1.92-es szorzót hozunk a lengyel-hollandra

 • Cipolla

A hollandoknak nem lehet hibázni a papíron legkönnyebb rivális ellen.

A D-csoport vasárnap délután debütál ezen az Európa-bajnokságon, a holland-lengyel találkozón viszont kulcsfontosságú lehet, hogy kinek sikerül begyűjtenie a három pontot. A lengyeleknek egy pont is sokat jelentene a továbbjutást illetően, míg Hollandiának egy győzelem jelenthetné csak, hogy kihívja Franciaországot a csoportelsőségért folyó harcban.

4043855

A hollandok egy olyan selejtezősorozaton vannak túl, ahol hozták nagyjából magukat, de a franciáktól elszenvedett vereségek elég egyértelműek voltak. Ezen kívül viszont minden meccsét nyerte Ronald Koeman csapata, ugyanakkor a tavaly nyári Nemzetek Ligája döntőjében csak a negyedik hely jutott a nyugat-európai országnak.

A mostani tornára nem a legerősebb kezdőjével tud kiállni Hollandia, ugyanis nagyon hiányozhat majd De Jong, aki sérülés miatt kénytelen kihagyni a kontinenstornát. 

[4043855] 2024-06-16 15:00:00 Lengyelország - Hollandiax

A lengyeleknél a kulcs Lewandowski volt az egész selejtezősorozatban, de a legfontosabb játékosuk nem lesz bevethető a hollandok ellen. Ez óriási érvágás, hiszen ha Lewa az elmúlt években rendszerint a legfontosabb láncszem volt a lengyel támadójátékban. Fel van adva a lecke tehát a korábbi U21-es szövetségi kapitány Michal Probierznek, hiszen Lewandowski nélkül egy egészen más játékot kénytelen játszatni a csapatával vasárnap délután.

A legutóbbi öt meccsét megnyerték a lengyelek, tehát a forma adott arra, hogy továbblépjenek a csoportból, azonban ami az ukránok ellen működött, az könnyen lehet, hogy most kevésbé lesz járható a lengyeleknek. 

Mire érdemes fogadni?

Ha a két csapat kezdő tizenegyének minőségén végigmegyünk, egyértelműen a hollandoknál van az előny. Hollandiának kötelező a továbbjutás ebből a csoportból, de Ausztria jóval erősebb riválisnak tűnik, mint a lengyelek, így muszáj lenne vasárnap begyűjteni a három pontot. 

A védelemben ugyan a selejtezők során voltak problémák, mégis a Van Dijk, De Vrij, Aké, Geertruida négyes kiemelkedő akár európai viszonylatban is a középső védő pozícióban. Azzal, hogy a leggólerősebb lengyel támadó is kidőlt, megszavazzuk a bizalmat Hollandiának, mindezt úgy, hogy legalább két gólt fogunk látni ezen a 90 percen. Így az 1.60-as szorzót 1.92-re tudtuk feltornászni, ami játszhatónak tűnik erre az összecsapásra. 

{"headTitle":"Lengyelország - Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-16 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia + 1.5 gól felett","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<

[4043855] 2024-06-16 15:00:00 Lengyelország - Hollandiax;