EURO 2024

Ez a 6.80-as szorzó csak akkor jöhet le, ha megszenved Olaszország Albániával

  • Cipolla

A B-csoportban viszonylag egyszerű a képlet, Albániát mindenkinek le kell győznie a valószínűsíthető továbbjutásért.

A szombat délutáni spanyol-horvát rangadó után este az olaszoknak muszáj lenne hozni a papírformát az albánok ellen. Albánia másodjára szerepel a kontinensviadalon, ráadásul egyenes ágon jutott ki Németországba a cseheket és a lengyeleket megelőzve.

Legyinteni tehát nem lehet a balkániakra, ebben a csoportban viszont nagyon sokba kerülhet, aki nem tudja a három pontot begyűjteni ellenük. 

Albánia mindenképp védekezésre rendezkedhet be, ha pedig kellően le tudja szűkíteni a területeket és a szerencse is melléjük áll sokáig tarthatják az ikszet.

Mindez pedig eredményezhet akár egy komolyabb olasz nyomást, valamint sok szögletet is Chiesáéktól. A Vegas oddsfokozójával pedig a kilenc olasz szögletre most nem ötszörös, hanem 6.80-as szorzón lehet fogadni. 

Ehhez a tipphez kötelező, hogy sokáig ne álljon nyerésre Olaszország, de ha esetleg a hajrába úgy megyünk bele, hogy még ez a helyzet fennáll, van létjogosultsága ennek a tippnek. A nyitómeccs egy jól védekező ellenfél ellen sosem könnyű, így látunk rációt ekkora szorzón ebben a tippben.

{"headTitle":"Olaszország - Albánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsfokozó: Olaszország végez el előbb 9 szögletet (régi odds 5)","odds":"6.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043844] 2024-06-15 21:00:00 Olaszország - Albániax;