EURO2024

Három tippötlet a spanyol-horvát csoportrangadóra

Az Eb első igazi rangadóján kiszámíthatatlan a végeredmény, ezért inkább más opciókban kerestünk értéket.

 

Embed from Getty Images

 

Az Eb második játéknapján rögtön egy nívós rangadót figyelhetünk, hiszen a spanyol-horvát mérkőzés akár az egyenes kieséses szakasz végső szakaszában is elfogadott párosítás lenne. A B jelű négyesben szerepel még a címvédő olasz válogatott valamint Albánia, így a biztos továbbjutást érő 1-2 helyért elég komoly csata fog majd zajlani. Ennek a csatának egyik fontos pillanata lesz a szombati rangadó is, de lássuk mit érdemes tudni a csapatokról. 

 

Csapathírek 

A spanyolok két könnyű ellenfelet választottak a felkészülés alatt és mind a két találkozót annak rendje és módja szerint gólokkal meg is nyerték. Úgy fest, összeállt az Eb-csapatuk, a középpályán Rodri és Pedri (vagy Olmo) köré építik a gárdát, elöl pedig Yamal, Williams és Morata alkotja a támadótriót. A spanyol válogatott játéka tudott gyorsulni az elmúlt 1-2 évben, de a gólszerzés ettől függetlenül okozhat problémát, hiszen Morata személyében olyan kilencese van a csapatnak, aki meglehetősen kiszámíthatatlan dolgokra képes. 

A horvát válogatott Észak-Macedóniát és Portugáliát (!) győzte le az Eb-felkészülés alatt vagyis remek hangulatban érkezett meg Németországba. A csapat teli van rutinos, sokat megélt spílerekkel, akik ismerik egymás minden rezdülését. A Brozovic, Modric, Kovacic belső középpályás trió kifejezetten acélosnak tűnik, rajtuk átgázolni gyakorlatilag lehetetlen, így alighanem minden horvát meccsre igaz lesz, hogy a középpálya megszállása és dominálása lesz a kulcs a sikerhez. 

[4043843] 2024-06-15 18:00:00 Spanyolország - Horvátországx

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák a spanyolok favorizálják ezen a meccsen, de véleményem szerint ez szorosabb ütközet lehet, mint amit az oddsok súgnak. Nagyon-nagyon erősen benne van egy döntetlen szerintem ebben a meccsben, így a félidő vagy vége X opció játszhatónak tippnek tűnik. 

A szögleteknél mintha picit alacsonyabb lenne a határ, hiszen a +/8,5 nem vészes szám. A spanyolok a szélső játék erőltetésével jóval több szögletet rúgnak, mint a tiki-takás időszakukban, a horvátokra pedig továbbra is jellemző ez, hiszen rögzített szituációkban és fejjátékban mindig is erősek voltak. A két csapat egy küzdelmes meccsen összehozhat 9 sarokrúgást. 

Végül egy magasabb szorzót is kiszemeltünk, ami pedig nem más, mint Brozovic sárgája. Kemény meccsre készülhet az Intertől Szaúdba igazoló klasszis, és mivel az elmúlt egy évében egy jóval lassabb tempóhoz volt szokva, nem kizárt, hogy kénytelen lesz taktikai okokból oda-odalépegetni. Amúgy is benne van a játékában a lap, hármas szorzó felett pedig most meg is érhet egy próbát ez a tipp is. 

{"headTitle":"Spanyolország - Horvátország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő vagy végeredmény döntetlen ","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Szögletek száma 8.5 felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Brozovic lapok 0.5 felett ","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
vegashu

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<

[4043843] 2024-06-15 18:00:00 Spanyolország - Horvátországx;