Sportfogadás

20 százalék extraprofit Eb-fogadásokkal? Mutatjuk!

A képlet nem túl bonyolult és ha szeretsz gólszerzőre fogadni, akkor semmiképp ne hagyd ki.

Gólszerző meló a Tippmixprónál

Fogadj most az Európa-bajnokság gólszerzőire legalább 2-es kötésben, legalább 4,00-s összesített odds mellett, és jelöld meg a szelvényeden a Gólszerző meló ajánlatot, amivel 20 százalékkal növelheted az eredő oddsot, ezzel pedig az elérhető nyereményed is!

 

Jól érzel rá, hogy kik döntik el a meccseket? A kedvenc játékosaidban bízol? Itt az esély, hogy még többet nyerj az Eb alatt!

 

 

  • A fogadási kínálatban elérhető Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzések “Szerez gólt?” piacára tippelve érheted el a Gólszerző meló ajánlatot, legalább 2-es kötéstől. Egyéb gólszerzési fogadási lehetőséggel (pl. 2 vagy több gólt szerez, Ki szerzi az 1. gólt?, stb.) a feltételek nem teljesíthetők. Fontos, hogy legalább 2 különböző mérkőzés gólszerzőjére kell tippet leadni, Fogadáskészítővel az ajánlat nem elérhető.
     
  • Amennyiben a tippsorodban szereplő események és kimenetelek alapján jogosult vagy a Gólszerző meló ajánlatra, a szelvényeden megjelenő menüpontban aktiválhatod.
     
  • Jelöld meg a tétet és fogadj 20%-kal magasabb oddsszal!
     
  • A Gólszerző meló kiválasztása és a tét megjelölése után az eredő odds százalékosan megnövelt értékét, valamint a Gólszerző meló ajánlattal elérhető lehetséges nyereményt a szelvényeden is láthatod.

 

Példa:

 

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<