EURO 2024

Az oddsok alapján komoly bajban van a magyar válogatott

 • varin

A Svájc elleni kétgólos vereség után már a továbbjutás is meglepetés lenne.

Igencsak fájó, kijózanító vereséget szenvedett a magyar válogatott szombaton délután Kölnben, így a mieink számára alighanem az első két hely valamelyike elúszott. A svájciak győzelme már csak azért is eshet különösen rosszul, hiszen ha a németek ellen is vereséget szenved Marco Rossi csapata, ráadásul esetleg több gólosat, akkor könnyen lehet, hogy a skótok elleni győzelem már semmit sem ér. Lássuk, hogyan vélekednek a Vegasnál a továbbjutási álmainkat illetően.

Az első forduló után a bukinak nincs sok kétsége az első két helyről, a német-svájci dupla az első két helyen @1.12-es szorzóval fogadható. Ha a mieink valahogyan beférnének az "ezüstérmes" pozícióba a Nationalelf mögé, az már 40-szeres pénzzel kecsegtet, míg a csoportgyőzelem 30-szoros pénzt fizetne.

{"headTitle":"Oddsok a magyar válogatott kapcsán","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Továbbjut","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Nem jut tovább","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Utolsó helyen végez a csoportban","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Sajnos a továbbjutós piacon már távolról sem vagyunk favoritok, hiába kvalifikál a mezőny háromnegyede is az egyenes kieséses szakaszba. Jelenleg a nyolcaddöntő @2.60-ért fogadható, míg a legvalószínűbb kimenetel az, hogy a mieink 3 ponttal zárják a csoportot.

Annyi bizonyos, hogy innentől nem lehet matekozni, a németek ellen kell a döntetlen ahhoz, hogy a sorsunk a saját kezünkben maradjon. Ha összejönne az egy győzelem és egy döntetlen valamilyen felosztásban, közel @10-szeres pénzt nyerhetnénk a Vegason.

Innen szép a győzelem - fogalmazott Szoboszlai Dominik, ez pedig sajnos már tényleg így is van.

{"headTitle":"Magyarország pontjai a csoportban","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"1","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"0","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"4","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<