EURO 2024

Győztesre fogadunk - tipp a szlovén-dánra

 • Tomihmv

A két válogatott az Eb-selejtezőben is egy csoportban volt. Az akkori dupla meccsből végül a dánok jöttek ki jobban.

Vasárnap a C-csoportban is beindulnak a küzdelmek az Európa-bajnokságon, a négyesből pedig elsőként Szlovénia és Dánia feszül egymásnak. A bukmékereknél a skandinávok az esélyesebbek, háromesélyben sikerükre szűk 1.80-szoros szorzót kínálnak.

Csapathírek

A két fél jól ismerheti egymást, ugyanis ugyanazon selejtezőcsoportban foglaltak helyet. A hatost végül Dánia nyerte meg, s Szlovénia a második helyen végzett, ugyanakkor mindkét együttes 22 pontot szerzett. A sorrendet az egymás elleni ütközetek határozták meg, Ljubljanában 1-1-re végeztek, míg Koppenhágában 2-1-re nyertek a dánok.

A sikeres kvalifikációt követően nyugati szomszédjaink idén öt edzőmeccset vívtak meg, amelyeken veretlenek maradtak. Januárban az USA-ban nyertek 1-0-ra, márciusban Máltán 2-2-t hoztak össze, majd Portugáliát 2-0-ra (!) nyomták le otthon. A tornát megelőzően Örményországot 2-1-re győzték le, míg a főpróbán 1-1-et játszottak Bulgária legjobbjai ellen.

Matjaz Kek keretéből a szűkítéskor Vidovsek, Zaletel, Zajc és Zahovic maradt ki végül, de Oblak, Sseko, Sporar, Ilicic, Kurtic, Verbic vagy Blazic is ott van a csapatban. Ugyanakkor Blazic, Stojanovic, Verbic és Lovric szereplése is kérdéses vasárnap.

[4043850] 2024-06-16 18:00:00 Szlovénia - Dániax

Ami a dánokat illeti, a kijutást követően négy tesztmeccset vívtak meg, melyeken ők is veretlenek maradtak. Svájccal 0-0-t játszottak még márciusban, majd zsinórban három siker következett. Feröer-szigetek együttesét 2-0-val küldték haza, még tavasszal, míg most, a tornát megelőzően Svédországot 2-1-re, míg Norvégiát 3-1-re győzték le, vagyis nagyon jól sikerültek ezen ütközeteik.

Kasper Hjulmand együttesét csak légiósok alkotják, vagyis a dán bajnokságból egyetlen játékos sem (!) került be a keretbe. A sztárok (Schmeichel, Kjaer, Delaney, Christensen, Eriksen, Höjlund, Höjberg, Poulsen) vagyis a mag ott van Németországban, így a dánok nem képviselnek rossz játékerőt, s roppant mód bizakodóak voltak a tornát megelőzően (a legutóbbi Eb-n végül az elődöntőig jutottak), pláne, hogy mindenki egészséges csapatukból.

Mire érdemes fogadni?

A dánok képviselnek magasabb játékerőt (a szlovénoknak több hiányzója is lehet), a főpróbájuk is jobban sikerült, a selejtezőcsoportbeli egymás elleni meccsekről nem is beszélve. Így a skandinávok felé hajlunk, de mivel nyitómeccsről beszélünk, ezért nem agyaljuk túl tippünket, hendikepezéssel vagy gólozással például, avagy csak simán behúzzuk a "V"-t háromesélyben.

{"headTitle":"Szlovénia - Dánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-16 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dánia","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043850] 2024-06-16 18:00:00 Szlovénia - Dániax;

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝
   

>>Vegas.hu számlanyitás<<