EURO 2024

Vasárnap is folytatódhat a gólparádé? - még egy 2340-szeres oddsú kombira is benézünk

  • varin

Négy meccs, négy over, négy papírforma győzelem. Folytatódnak a trendek vagy jön egy meglepetés?

Nem panaszkodhatunk eddig az Európa-bajnokság góltermésére, négy meccsen már 16 gólt is láthattunk, a csapatok közül pedig egyedül Horvátország nem tudott (érvényes) gólt szerezni. Ha van egy kis szerencsénk, bizony a hét utolsó napján sem zárják el a csapatok a csapot.

A Whoscored elemző oldala például kiváló meccseket vár, faramuci módon mindenhol ugyanazzal a végeredménnyel. A predikciókkal is statisztikákkal foglalkozó portál szerint mindhárom favorit, a hollandok, a dánok és az angolok is 3-1-es győzelmet aratnak.

 

Whoscored tippjei

 

 

Ez az eredménysor igen pofásan nézne ki egy kombiba, hiszen például a Vegason 100 forintra 234 ezret nyerhetnénk a tippsorral, és alighanem csodaszámba is menne, ha egy játéknapon három ilyen végeredményt eltalálnánk.

Szerényebb duhajok a trend folytatásaként játszhatnak egy overkombit, vagyis ha mindhárom meccsen esne legalább három gól, pénzünk @8.40-szeresét fizetné vissza legújabb partnerünk.


>>>⭐️Szerezd meg a 100%-os első befizetési bónuszt⭐️ <<<

 

Szintén közös az eddigi négy meccsben, hogy minden alkalommal nyert eddig a favorit - ez a triumvirátus @4.05-ös szorzót jelentene, míg @1.91-et érne egy olyan szeló, amely szerint ma sem lesz döntetlen.

 

 

Te mit gondolsz, folytatódnak a trendek vagy jön az Eb első 0-0-ja például?

vegashu