Tenisz

2.71-szerezhetünk ezzel a tippel Marozsán meccsén

 • Cesc18

A magyar fiú hétfőn az orosz Roman Safiullin ellen lép pályára Halléban.

Hétfőn két legendás helyszínen, Halléban és Queen's Clubban rendeznek ATP-meccseket, előbbi tornán pedig Marozsán Fábián is harcba száll. A 24 éves magyar rögtön az első játéknapon érdekelt lesz, méghozzá az orosz Roman Safiullin ellen. 

{"headTitle":"Marozsán Fábián - Roman Safiullin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marozsán","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Safiullin","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Mindkét játékos bemutatkozott már az idei füves pályás idényben, Stuttgartban ragadtak ütőt, de egyiküknek sem jött ki a lépés. Safiullin egy olyan közel három órás meccsen kapott ki Matteo Berrettinitől, amelyen ugyan csak egyszer veszítette el a szervajátékát, ám ezt éppen a legrosszabbkor, döntő szett 5-6-nél. 

'Fábi' is az első meccsén búcsúzott, noha tie-breakben megnyerte az első szettet, de utána kissé szétesett és Hamad Medjedovic viszonylag simán megfordította a találkozót. 

"Az első szettben - úgy érzem - nem volt rossz a színvonal, nagyon örültem neki, hogy jöttek az adogatásaim és sikerült a rövidítést megnyernem" - idézte fel az MTI-nek a nyolcaddöntőbe jutásért vívott találkozó elejét Marozsán. "Van azonban egyetlen dolog, amit tilos rosszul csinálni füvön: nem szabad gyengén szerválni. Ezúttal viszont rontottam néhányszor, a második játszmától másfél szetten keresztül gyengébbek voltak az adogatásaim és ez megbosszulta magát. Utána megint javultam, de már késő volt, nem tudtam visszabrékelni Medjedovicsot, pedig nekem is volt rá lehetőségem, hogy elvegyem az adogatását" - értékelt. Kitért rá: az edzések alapvetően jól sikerültek, de a kézfájdalma miatt nem játszhatott naponta kétszer, kímélni kellett, hogy javuljon.

Mondjuk nem nagyon javult a sérülésem, de nem ezért kaptam ki. Nyilvánvaló, hogy az elmúlt másfél-két hónap nem sikerült igazán jól, ez most egy negatívabb időszak.

"A testbeszédem sem feltétlen a legelőnyösebb ilyenkor, bár ebben szerintem nincs nagy különbség ahhoz képest, amikor jól mennek a dolgok. Csak ilyenkor a pókerarcomat is könnyebb negatívnak, flegmának látni, mint amikor jönnek az eredmények" - fejtette ki Marozsán, aki nem érzi annyira stabilnak az ütéseit, így az önbizalma sem az igazi. Ugyanakkor bízik benne, hogy a befektetett munka hatására megfordul a folyamat.
 

Mire lehet érdemes fogadni?

 

Mint fentebb a szorzókból látható, a fogadóirodák egyértelműen az oroszt várják továbbjutóként. Noha Safiullinnak nincs valami jó szezonja, de tavaly füvön kifejezetten jól játszott és Wimbledonban élete Grand Slam-versenyét futotta. Nehéz ellenfélnek számít tehát ezen a borításon, amely Marozsánnak ugye nem tartozik a kedvencei közé. Ráadásul ott van az a sérülés, ami most már jó ideje hátráltatja. Összességében nem csoda, hogy a magyar fiú mostanság vesztett az önbizalmából.

Nehéz most 'Fábit' favorizálni, de nem teheti meg, hogy könnyedén elenged tornákat, mert az ezen a szinten megbosszulja magát. Muszáj küzdeni és úgy gondoljuk, hogy ezt meg is teszi majd, ám jelenleg ezen a borításon szívesebben tartunk az orosszal. 

{"headTitle":"Marozsán Fábián - Roman Safiullin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Safiullin nyer és játékok száma 22.5 felett","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<