EURO 2024

Benne van a meglepetés az osztrák-francia meccsben!

  • varin

A sérülések és betegségek lehetnek csak a franciák ellenfelei az osztrákok ellen?

Hétfőn este mutatkozik be a torna egyik nagy esélyese, a világbajnoki ezüstérmes Franciaország. Didier Deschamps fiai favoritként találkoznak az osztrákokkal, ám mióta Ralf Rangnicknak hívják a sógorok szövetségi kapitányát, aligha lehet leírni őket. Lássuk, hozhat-e meglepetést a hétfő esti meccs és befolyásolhatja-e a hiányzók esetleges névsora a 90 perc kimenetelét.

{"headTitle":"Ausztria-Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ausztria","odds":"5.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A sportsajtó ugyanis az elmúlt napokban a különböző problémákkal volt tele, amely igencsak megnehezítette a Les Bleus felkészülését. Mbappé térdsérüléssel bajlódik, míg többen a keretből (köztük Deschamps mester) vírusos megbetegedéssel küzdenek vagy küzdöttek. A francia lapok szerint viszont Mbappé mellett csak Kingsley Coman végzett külön edzésmunkát, így bár többen influenzás tüneteket produkáltak az edzőtáborban, talán akkora nagy gond még sincsen.

Nem is lehet akkora azért a gond, ha az embernek olyan támadók állnak rendelkezésére, mint Marcus Thuram, Randal Kolo Mouani, Olivier Giroud vagy Antoine Griezmann, így igazság szerint egyáltalán nincsenek rákényszerítve a franciák Mbappé játszatására.

De már az osztrákok erejét emlegettük az első bekezdésben, méltassuk is inkább Rangnick csapatát.

Ausztria 2022 novembere óta a 16 meccséből 12-t megnyert, legyőzte többek között Olaszországot, Svédországot kétszer, Németországot, a szerbeket és a törököket 6-1-re.

Ugyan Belgium mögött így is csak a második helyen jutott ki az Eb-re, a töretlen fejlődés vakítóan látszik, így talán még David Alaba hiányát is képes lehet leküzdeni az osztrák gárda.

[4043856] 2024-06-17 21:00:00 Ausztria - Franciaországx

 

Bár a továbbjutás szempontjából sokat érne egy döntetlen is az osztrákoknak, nem hisszük, hogy félve lépnek pályára Baumgartnerék. Ne felejtsük el, egy olyan csapatról beszélünk, amely az utolsó 17 meccsén mindig gólt szerzett, összesen 35-öt. Jó kis 90 percet várunk, gólváltással és akár talán még meglepetés eredménnyel is.

A gólok mellett pedig a szögletekre megyünk rá, amelyből a kreatív osztrák támadójáték ellenére sem várunk sokat. Az előző meccseiken is ritkán sikerült megugrani ezt a határt, most pedig alighanem főként védekeznek majd szomszédaink, így 1-2 sarokrúgásnál többet nem sejtünk tőlük.

{"headTitle":"Ausztria-Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"2.75 gól felett","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Ausztria 3.5 szöglet alatt","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043856] 2024-06-17 21:00:00 Ausztria - Franciaországx;