EURO 2024

Csak a győzelem elfogadható a belgáktól - 1.75-ös tipp a szlovákok ellen

 • Cipolla

Kötelező győzelemre készül Belgium, de a szlovákok a legutóbbi felkészülési meccseiken már adtak életjeleket.

A román-ukrán párharc után késő délután a belgák és a szlovákok feszülnek egymásnak az E-csoportban. A kvartett toronymagas favoritja Belgium, így bármelyik csapat, amely pontot tud lopni a nyugat-európaiaktól az nagy lépést tehet a továbbjutás felé.

4043861

Belgiumban a katari vb után új időszámítás kezdődött, az aranygenerációnak kikiáltott csapat ugyanis nem tudott odaérni egy nagy tornán sem a döntőbe. Domenico Tedesco érkezésével a csapat könnyedén vette a kvalifikációt, most viszont már kevés olyan hangot hallani, hogy a belgák megnyerhetik ezt az Eb-t. 

A keret ugyanis elől továbbra is nagyon erős, a fiatalok terén jól áll Belgium a támadószekcióban. Középpályán Kevin de Bruyne szintén nagyon sokat érhet, de hátul nagyon hiányzik a minőség. Pláne, hogy kérdéses a játéka Arthur Theate, Jan Vertonghen és Thomas Muenier hármasnak is, ami beszűkítheti Tedesco variációs lehetőségeit.

[4043861] 2024-06-17 18:00:00 Belgium - Szlovákiax

A szlovákok két 4-0-ás győzelemmel hangoltak az Eb-re, hiszen előbb San Marinót, majd Wales legjobbjait győzték le júniusban. Ettől függetlenül komoly minőségbeli különbség van a két fél között, de a szlovákok Francesco Calzona kinevezése óta azért jobban festenek.

A szlovák szövetségi kapitány röviden kifejtette, hogy mire számít a mai találkozón a két csapattól. "Belgium jó az átmenetben és az ellentámadásokban, de nekünk megvan a saját játékmódunk. Ha jól presszingelünk, az előnyt jelenthet, ha nem, akkor több teret hagyunk"

Mire érdemes fogadni?

Egyértelműen Belgiumnak kell a találkozón irányítania, Szlovákiának el kell kerülnie, hogy a belga szélsők területet kapjanak, mert sokkal gyorsabb akár Doku, akár Trossard, mint a szlovák védők. 

Annyival erősebbnek tűnik ez a belga támadógépezet, hogy behúzzuk a győzelmüket, mellette pedig Romelu Lukakutól legalább egy kaput talált lövésre számítunk. A belga center 14 (!) gólig jutott nyolc meccs alatt a selejtezőben, most is brutálisan nehéz lesz megfogni, hiszen nem lehet csak rá figyelni, miután akkor a szélső védőket hagyják kiszolgáltatott helyzetben. 

Egy pontos lövés pedig bármikor benne van Lukakuban, így ezzel a kombinációval várjuk a belga-szlovákot.

{"headTitle":"Belgium - Szlovákia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Belgium nyer + Lukaku 0.5 kaput talált lövés felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<

[4043861] 2024-06-17 18:00:00 Belgium - Szlovákiax;