EURO 2024

Ez az oddsfokozó Gulácsiék csapattársára nagyon döfi!

  • varin

Ha valaki duzzad az önbizalomtól, csak nem kell kétszer mondani, hogy rúgjon kapura. Igaz?

Az osztrák-francia meccset korábbi cikkünkben már kiveséztük, megemlítve, hogy jó kis 90 percre számítunk, ahol még akár a sógorok góljaiban is érdemes lehet gondolkozni. A parádés formában lévő Rangnick-csapat vezéregyéniségére pedig remek kis oddsfokozós tippet kínál a Vegas!

 

Katt és játszd meg a tippet!

 

Christoph Baumgartner ugyanis szenzációs formában futballozik, igazi motorja a válogatottnak és vastagon benne van abban is, hogy a Das Teamet szinte képtelenség legyőzni. Az RB Leipzig támadó középpályása noha klubcsapatában nem számít alapembernek, Rangnicknál joggal kihagyhatatlan elem, amit meg is szolgál a bizalmával.

Baumgartner az utolsó 13 válogatott meccsén 8 gólnál és 4 gólpassznál jár, a legutóbbi öt meccsén pedig mindig betalált.

Aligha kell majd különösebben könyörögni, hogy ezúttal is vegye célba Maignan kapuját, márpedig nekünk egy pontos lövés is elég lenne a duplázó feletti nyereményhez.

 

 

Bár a Vegas csak 8 századdal emelte meg a támadó szorzóját oddsfokozós piacán, már a @2.05 is bőven magasabb lenne, mint például a másik magyar buki szorzója, így a @2.13-as szorzóban bőven lehet érték.

De igen jól kereshetünk akkor is, ha Baumgartner folytatja gólvágó szériáját, hiszen egy találatára @5.50-es szorzót fizet a Vegas, míg egy assziszt már @7.00-n fogadható a legújabb partnerirodánknál.

 

{"headTitle":"Ausztria-Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Christoph Baumgartner kaput eltaláló lövése: 0.5 felett","odds":"2.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}