EURO 2024

Ez lehet a legjobb tipp a román-ukránra?

 • Cipolla

Az E-csoportban is megkezdődik a küzdelem, a románok azonban már az ukránok ellen is alighanem bekkelni kényszerülnek.

Hétfőn kora délután a Románia-Ukrajna találkozóval folytatódik az Eb, az E-csoport pedig egyértelműen Belgiumnak áll a kvartett egészét figyelembe véve. Mellette azonban a másik továbbjutó helyért viszont óriási harc várható, de egyik közép-európai csapat sem arról híres, hogy képes lenne dominálni a találkozókon.

4043862

A románok finoman szólva nem hangoltak jól erre az Eb-re, ugyanis 2024-ben még nyeretlen a selejtezőt csoportelsőként záró szomszédunk. Mindez azért igazán meglepő, mert szó sincs róla, hogy topválogatottakkal találkozott ebben az évben. Észak-Írország, Bulgária és Liechtenstein (!) ellen is csak döntetlen jött össze, márpedig utóbbi kettővel június elején játszott, tehát 180 perce nem talált már be Románia.

Egyértelműen nagyon komoly minőségbeli probléma van a támadószekcióban, Iordanescu csapatának jobban fog feküdni ha kontrákra rendezkedhet be.

 

Az ukránok sokkal jobb hangulatban várhatják az Eb kezdetét, hiszen győzelemmel hangoltak a moldovaiak ellen, előtte a németekkel egy 0-0-át összehozott Rebrov csapata, igaz a lengyelektől kikaptak.

Sokkal több a minőségbeli játékos az ukránoknál, a csapatkapitány pedig a 34 éves rutinos, Andriy Yarmolenko. A kapuban Lunin, a védelemben Zinchenko lehet a legfontosabb láncszem, de a csatársorban az idén nagy szezont futó két Girona játékos, Artem Dovbyk és Viktor Tsygankov bizonyíthat. Mellettük a Sahtarnál rettentő veszélyes Sudakovra is érdemes lesz figyelni.

Mire érdemes fogadni?

Az ukránoknak muszáj lesz felvállalni a támadóbb szellemű focit, hiszen a románok szinte biztosan át fogják adni a területet. Hogy mit kezd Ukrajna ezzel, ez lesz a legérdekesebb kérdés, hiszen egy jól záró román védelmet nehéz lesz feltörni, de ha túl nagy kockázatot vállal, azt akár meg is büntetheti az ellenfél. 

Épp ezért a szöglet piacon nézünk szét, egyértelműen több szögletet várunk az ukránoktól, akik dominánsabb játékot tehetnek le a pályára. A több ukrán szöglet már önmagában jó pénzt fizet, így ez lesz a fő tippünk erre a 90 percre. 

{"headTitle":"Románia - Ukrajna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ukrajna -0.5 szöglet","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<

[4043862] 2024-06-17 15:00:00 Románia - Ukrajnax;