EURO 2024

Ilyen oddson tuti nulláznád Te is a románokat!

A román-ukrán csörtén utóbbi a favorit, most ráadásul extraoddson is fogadhatunk rá.

A hétfői játéknapot a román-ukrán mérkőzés nyitja az Európa-bajnokság E-csoportjából. A találkozót már beharangozó anyagunkban is kiveséztük, amelyben arra jutottunk, hogy vélhetően a felkészülést jobb hangulatban záró Ukrajna dominálhat majd.

Érdekesség, hogy a Tricolorii eddig öt Eb-n szerepelt, de még csak egy alkalommal tudott kikeveredni a csoportkötből. A Sárgakékeknek ez lesz a harmadik kontinensviadal (2008-ban rendezőként kvalifikáltak), viszont a 2020-as tornán sikerült továbbjutniuk.

Aki mindenesetre a csoportnyitón Mudrykék sikerével szemezget, mindenképp fontolja meg a Tippmixpro ajánlatát, amelyben 2.91 helyett 4-szeres szorzót kapunk rá, ha nullázva verik a románokat!

 


A két együttes FIFA-ranglistán elfoglalt helye is beszédes, az ukránok a 22., a románok pedig csak a 46. pozíciót foglalják el. A keretérték alapján is messze a sárga-kékek felé billen a mérleg, hiszen a Transfermarkt számai alapján ebben a tekintetben 379 millió euró összértékű társaság megy majd neki a 92 millió eurósnak. Tény, hogy a románoknál nincsenek nagy sztár húzónevek, de a csapategység olykor egész jól mutatott, mindenesetre az alábbi tipp egy kis aprót ettől függetlenül simán megérhet.

Ráadásul amennyiben még nem rendelkezel Tippmixpro-számlával, akkor most egy remek lehetőség előtt állsz, hiszen 100%-os első befizetési bónuszt szerezhetsz 100.000 forintig az Eb alatt!
 

Te megjátszod ezt az Oddsrakétát? 
 

{"headTitle":"Románia-Ukrajna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ukrajna kapott gól nélkül nyeri a mérkőzést (régi odds: 2.91)","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<