EURO 2024

Szépen fizetne, ha Ádám Martin "bosszút állna" a mémekért

Cserecsatárunk vélhetően a németek ellen is szóhoz jut majd, de mire lesz képes 10, 20, netán 30 perc alatt?!

A 2024-es Eb-n a magyar válogatott 3-1-re elbukta az első csoportmeccset Svájc legjobbjai ellen. A találkozó azonban nem az eredmény miatt, hanem a különböző mémoldalak miatt került be inkább a nemzetközi sajtóba, amelyek Ádám Martint pécézték ki maguknak. "A magyarok kilencese minden idők legkevésbé focistának kinéző focistája." - írta a Footy Humour, egy másik mémen pedig azt írták képéhez, hogy ő adhat reményt az átlag férfiaknak is, hogy bárkiből lehet focista.

Ádámnak tehát nagyjából 18 perc elég volt ahhoz, hogy az Eb eddigi legnagyobb mémjévé váljon, ez azonban nem kifejezetten érdekelte, ahogy azt a sajtótájékoztatón is megerősítette. "Így születtem, ilyen a testalkatom, na jó, nem mondom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem…" - mondta viccesen a koreai Ulsan HD FC támadója. 

A kétség kívül erős termetű csatár neve amúgy 2021-ben még szóba sem került a válogatottnál, tehát a története igazi tündérmese. "Az előző Eb után volt az első olyan idényem, ami realitássá tette, hogy itt legyek, kellett egy-két jó szezon, hogy bekerülhettem a válogatottba. Rossinak azóta is hálás vagyok, hogy itt lehetek, próbálom meghálálni ezt mindig, hogy azt a 10-20-30 percet is úgy játsszam le, hogy a családom is büszke legyen rám." - mondta ezzel kapcsolatban. A szegedi születésű, 29 éves játékos azt is elárulta, hogy az első Eb-meccse előtt volt benne izgalom.

Nem vagyok betojós gyerek, de bennem is volt egy kis izgalom most. Háromszor 90 perced van, hogy továbbjuttasd a hazádat a következő körbe. Nem úgy kezdtünk, ahogy akartunk, de mindenkinek fent van a feje, dolgozunk tovább. 

Ezt jó hallani, de a helyzet piszok nehéz, ugyanis szerdán az a Németország következik, amely a nyitómeccsen 5-1-re döngölte a földbe Skóciát. Ádám vélhetően ezúttal is csak a hajrában jut majd szóhoz, de reméljük, hogy sikerül csattanós választ adnia az őt kipécéző mémoldalaknak. 

Amennyiben góllal hálálná meg Rossi bizalmát, akkor 5.75-szörös pénzt nyerhetnénk, de már egy kaput eltaláló lövéssel is 2.65-szörös fogadást zöldítene.

 

Ha esetleg frusztrációja - ami amúgy elmondása alapján nem nagyon van - sárga lapban teljesedne ki, akkor 3.40-szeres megtérülést kapnánk. Az igazsághoz tartozik, hogy nem tartozik a legsportszerűbb játékosok közé, klubszinten eddig 331 meccsen 67 sárga cetlit mutattak fel neki a sporik. A válogatottban eddig jobb a mérlege, 22 pályára lépés alkalmával kétszer villant neki a lapocska, viszont van már három gólja is.

{"headTitle":"Németország-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ádám Martin kaput eltaláló gólszerzési kísérleteinek száma - 0.5 felett","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ádám Martin büntetőlapot kap","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ádám Martin gólt szerez","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<