NBA

Újra Doncic felé húzunk - tipp az NBA-döntőre

Amennyiben újra nyer a Dallas, akkor nyílttá válhat a finálé, de a TD Gardenben újra a Boston a favorit.

Kedden hajnali 2:30-kor kezdődik az NBA-nagydöntő ötödik meccse, amelynek újra a bostoni TD Garden ad otthont. A game 4-en a Dallas sikeresen elkerülte a söprést, nem is akárhogyan, hiszen 38 ponttal nyomta le ellenfelét, ez pedig a döntők történelmének harmadik legnagyobb arányú sikere volt. A Mavs szinte az összes statisztikai mutatóban felülmúlta a Celtics-et, ám ehhez persze az is kellett, hogy rég nem látott gyenge formát mutasson a bostoni csapat.

Doncic hamar döntésre akarta vinni a meccset és az első félidőben 25 pontig jutott. Ez rekord a franchise döntőinek történelmében, Nowitzki csúcsát adta át a múltnak.

 

Úgy látszik, amikor a kiesés a tét, akkor tud igazán rákapcsolni Luka, akik az ilyen összecsapásokon 34.1 pontot átlagol, amivel LeBron James és Michael Jordan előtt ő áll az élen. Persze a nagy elődök sokkal több ilyen csatát vívtak meg, de ez akkor is brutális mutató.

Fotó: ESPN Youtube

 

Mire érdemes fogadni?

 

A Bostontól mindenképp reakciót várunk, az pedig szinte kizárt, hogy zsinórban két ilyen pocsék meccset produkáljon. Érdekesség, hogy többen meg vannak győződve róla, hogy a Mavs megfordítja a párharcot, pedig ahogy korábban is írtuk már, eddig 156-ból egy alkalommal sem tudott fordítani a 3-0-s hátrányba került együttes. A Kidd-csapat végső győzelme jelenleg 13-szoros pénzt fizet, ami ennek a mutatónak a fényében még mindig nagyon kevés és azt se felejtsük, hogy az utóbbi 8/7 egymás elleni csörtét a zöldek nyerték.

A game 5 egyik legfontosabb kérdése, hogy Porzingis tudja-e vállalni a játékot. Az Unikornisra nagy szüksége lenne a Bostonnak, de ez nem azt jelenti, hogy nélküle nem tudnák bebiztosítani a franchise 18. bajnoki címét. A -6.5-es spread ugyanakkor annyira nem tetszetős, tekintve, hogy a nyomás most újra inkább a Celtics-en van. Mi végül a fent említett Luka-mutató miatt (is) a szlovén fenomén pontjait vesszük ki, hiszen jellemzően minél nagyobb a tét, annál jobban megy neki. Tippünk pedig még úgy is simán beeshet, hogy a Mavs végül 4-1-re alulmarad...

{"headTitle":"Boston Celtics-Dallas Mavericks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-17 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Doncic pontjainak száma 32.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<