EURO 2024

12 ezerrel többet nyerhetsz így a Ronaldo-Varga párossal

Amennyiben szeretsz gólszerzőkre fogadni, akkor ne hagyd ki ezt a cikket, hiszen az ajánlat csak az Eb-re szól.

A keddi Eb-nap kicsit csendesebben telik majd, hiszen csak két meccs lesz terítéken, azok sem a legérdekesebbek. A portugál-cseh csörtéből mondjuk akár egy jó kis 90 perc is alakulhat és mindenki azt várja, hogy a 2004-ben (!) debütált Ronaldo hogyan rajtol majd az utolsó kontinenstornáján. Az ötszörös Aranylabda-győztes Ronaldo nem mellesleg az Eb-k góllövőlistáját (is) vezeti, összesen 14 gólt jegyez, ezzel ötöt verve a második Platinire.

Amint azt már korábbi cikkünkben is bemutattuk, a gólszerzőre fogadók most 20% extraprofitra tehetnek szert a Tippmixprónál.

Ha úgy gondolod, hogy Ronaldo jegyzi majd az első találatot, akkor viszont ide kattints, hiszen alapból emelt szorzón fogadhatsz erre, de ha csak simán kivennéd, mint gólszerzőt, akkor ez itt a te helyed.

Tehát az ajánlat lényege, hogy két különböző Eb-meccsről válassz két kiszemelt gólszerzőt és a Tippmixpro máris hozzád dob 20 százalék ajándék haszont. 

Az alábbi példában CR7 és Varga góljait tettük egybe, ez 6300 forintos téttel közel 12 ezer forinttal nagyobb hasznot hozna, mint az ajánlat nélkül!

 

Ne felejtsük, a válogatottba viszonylag későn bekerült Varga 12 válogatott meccsen már 7 gólt jegyez, Ronaldo pedig 207-szer bújt már a címeres mezbe és 130-szor volt eredményes. A Fradi sztárja tehát 0.58, míg a szaúdi légiós Ronaldo 0.62 gólt jegyez átlagban meccsenként és a minta ugyan még kicsit, de pár találattal ilyen viszonylatban Varga utol is érheti a portugál fenomént...
 

 

{"headTitle":"EURO 2024 - gólszerzős kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ronaldo + Varga gólt szerez (régi odds: 9.34)","odds":"11.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<