Tenisz

Erős tippel nyernénk az Eb árnyékában

 • Cesc18

Amerikai-francia csatából húznánk hasznot kedden.

Bár most minden a futball Európa-bajnokságról szól, de azért teniszben is zajlanak az események, javában dübörög a füves pályás idény, kedden pedig Queen's Clubból hozunk egy speckó tippet.

Ha az égiek is úgy akarják, akkor a délután második felében léphet majd pályára a 6. kiemelt Ben Shelton és a francia Giovanni Mpetshi Perricard. Hasonló korosztály a két srác, de azért az amerikait már nagyon jól ismerhetjük, míg a gall teniszező mostanság kezdte bontogatni szárnyait a profik között. 

Viszonylag kikopóban vannak már az olyan nagyszervás játékosok, mint John Isner, Ivo Karlovic vagy éppen Milos Raonic - mondjuk utóbbi hétfőn rekordot jelentő 47 ásszal nyert meccset -, viszont Perricard lehet az, aki tovább viszi az örökségüket. A 203 centis francia füvön nem bonyolítja túl a játékát, elsősorban a szerváiból próbálja megnyerni a pontokat, így hajlamos a második adogatásokra is nagyobb rizikót vállalni. 

Perricard öt füves pályás meccsen is játszott már idén, hármat Stuttgartban, kettőt Queen's Clubban a selejtezőben vívott meg. Ezeken átlagban ütött 21.6 ászt és 5.6 kettős hibát. 

Egyik sem alacsony szám, igaz rendre elég hosszú meccsekbe bonyolódott. Sheltonnak sem lesz egyszerű dolga fogadóként, így a franciának ez a mérkőzése is akár döntő szettbe torkollhat. 
 

Mire fogadjunk?

 

Nagy szervacsatára számítunk, jó tipp lehet, hogy mindketten megszórják a másikat ászokkal, de Perricardnál 19.5 az over/under line, ami már elég magas, ezt egyik selejtezős meccsén sem ugrotta meg, pedig mindkettő döntő szettes volt. A francia kettős hibáinak számára azonban elég baráti, 4.5-ös line-t kapunk, ami érdekes annak tekintetében, hogy már 15-nél tart a tornán, de Stuttgartban is háromból két meccsén öt kettőst ütött. 

{"headTitle":"Ben Shelton - Giovanni Mpetshi Perricard","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-18 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Perricard kettős hibáinak száma 4.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<