EURO 2024

Ha a németekre tervezel fogadni a magyarok ellen, ezt látnod kell

Eddig négy alkalommal esett meg a történelem folyamán, hogy a Nationalelf megnyerte az első két csoportmeccsét és...

Már csak 25 óra van hátra a sorsdöntő Németország-Magyarország Eb-csoportmeccsig, amivel természetesen több anyagban is részletesen foglalkozunk. Ez a röpke cikk egy érdekes statisztika miatt született meg, amit nem hagyhattunk szó nélkül, de nem is húznánk tovább az idegeket.

A Nationalelf eddig négy alkalommal kezdte az Eb-t zsinórban két győzelemmel (1972, 1980, 1996 és 2012), ebből pedig háromszor egészen a végső győzelemig menetelt!

 

Tehát 2012-t leszámítva 75 százalékban esett meg, hogy a németek meg sem álltak a trófea magasba emeléséig, amikor tökéletesen rajtoltak a kontinensviadalon. Ez persze nem egy tipp-cikk, tehát senkit nem bátorítunk az alábbi kombira, szimplán érdekességként hoztuk, ugyanis kötésben játszható a Nagelsmann-csapat magyarok elleni sikere és végső győzelme. Ez jelenleg 7.54-szeres körül fizet, ami nem sokkal több, mint amit a torna előtt kaptunk Kroosék győzelmére, de azóta lement egy elég meggyőző nyitómeccs.

Érdemes még hozzátenni, hogy a németek ritkán kezdenek ilyen lehengerlő módon a nagy tornákon, legutóbb ez 2014-ben, Brazíliában esett meg. Akkor a Cristiano Ronaldóval felálló Portugáliát verték 4-0-ra, majd meg sem álltak a világbajnoki aranyig.
 

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<