EURO 2024

Ha betlit sejtesz a magyar játékosoktól, ez egy jó tipp!

Több módon is nyerhet az általunk kinézett 2-szeres odds a magyar válogatott kapcsán.

Ha optimisták akarunk lenni, minimum 3, ha realisták, már csak 2 mérkőzés van hátra Magyarország számára az Európa-bajnokságból. Persze feladni nem kell, egy németek elleni bravúr igen sokat érhetne a továbbjutás szempontjából. Az első mérkőzésen, Svájc ellen Szoboszlai Dominik passzából Varga Barnabás talált be, aki ezzel a házi gólkirályi cím elsődleges favoritjává lépett elő. Nézzük is meg, milyen piacok vannak most a magyar gólszerzőkre, illetve szereplésre!

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

{"headTitle":"Ki lesz Magyarország házi gólkirálya?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Varga Barnabás","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sallai Roland","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A Ferencváros gólkirályára jelenleg @1.57-ért fogadhatunk a Tippmixprón, ez a torna előtt akár 6-os szorzón is elérhető volt. Az ilyen alacsony szorzó azt is jelentheti, a bukik nem lepődnének meg, ha más nem lőne gólt, esetleg a teljes magyar válogatott nullázna innentől kezdve.

Svájc ellen Vargán kívül csak Willi Orbán találta el a kaput, míg Sallai Rolandnak kettő, Szoboszlai Dominiknak nulla kísérlete volt. A Tippmixpro egyik legérdekesebb piaca éppen kettejükre vonatkozik, a kérdés az, hogy melyikük szerez több gólt. A legerősebb tippnek az tűnik, hogy ugyanannyi gólt szereznek, ez ugyanis akkor is nyerne, ha nem találnának be a hátralévő meccseken és akkor is, ha ugyanannyiszor.

{"headTitle":"Ki szerez több gólt?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ugyanannyi","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sallai Roland","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A Liverpool klasszisára külön piacot is kínál a honi bukméker, ha a McDonald's új reklámarca legalább kétszer is eredményes lenne, pénzünk 4-szeresét kaphatnánk vissza, míg ha a magyar válogatott a németek és a skótok kapuját is bevenné, @2.30-szoros szorzót foghatnánk meg.

A bőséges kínálat egy esetleges magyar büntetővel végződik (@3.00), míg a továbbjutáshoz elengedhetetlen minimum egy győzelem szorzója @2.20 - természetesen ez közel megegyezik Skócia legyőzésének számával.

{"headTitle":"Speciális piacok a magyar válogatott szereplésére","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik 1,5 gól felett","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ítélnek 11-est Magyarország javára? - Igen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Magyarország gólt szerez minden csoportmeccsen? - Igen","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz győzelme Magyarországnak? - Igen","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}