Copa América

Ha hiszünk Ronaldinhónak, akkor ez egy elég erős 4.10-szeres tipp

A brazilok élő legendája olyan szinten fakadt ki a nemzeti csapatra, amilyet rég látott a világ.

A brazilok 2024-es éve első blikkre nem tűnik olyan vészesnek, bár legutóbb USA legjobbjai ellen csak 1-1-re futotta a Selecaónak. A tavaly év vége viszont katasztrófálisra sikeredett, zsinórban három vb-selejtezőt veszítettek Rodrygóék és a folytatást csak a hatodik helyen várják abban a sorozatban.

Az a bizonyos USA elleni felkészülési remi úgy tűnik, végképp betett a brazilok legendás játékosának, Ronaldinhónak. A PSG, Barcelona és Milan egykori csillaga igen éles kritikát fogalmazott meg, pedig a Copa America rajtja itt van a nyakunkon.

"Ennyi volt, elegem van. Szomorú pillanat ez a brazil labdarúgás történetében" - fogalmazott a közösségi médiában a világbajnok, kétszeres Copa América-győztes klasszis. "Ez az utóbbi évek egyik legrosszabb csapata. Nincsenek vezetők a keretben, nagy részük teljesen átlagos játékos.” Ronaldinho a posztjában azt is kiemelte, hogy hiányzik a válogatottból a "szenvedély a mez iránt”.

Kiskorom óta követem a labdarúgást, de sohasem láttam még ennyire rossznak a helyzetet, egyszerűen borzalmas a teljesítményünk. Szégyen.

"Nem fogom nézni a válogatott Copa América-mérkőzéseit a nyáron, és nem is fogok ünnepelni, ha esetleg Brazília nyer.” - jelentette ki, bár szavaiból ítélve aligha vár végső sikert.

A bukik persze nem Dinho szavaihoz igazítják a piacot, Brazília továbbra is a második favorit a kupa elhódítására, ez 3.25-szörös pénz fizet. Ha azonban tényleg annyira tragikus a helyzet, ahogy a 44 éves klasszis állítja, akkor a döntőbe jutás is kisebb csoda lenne. Márpedig, ha nem lesz benne a top 2-ben Brazília, akkor 1.72-szeres szorzót foghatunk a Vegasnál, míg ha a top 4-ről is lecsúszik, már 4-szeres feletti összeget vághatunk zsebre.

A Selecao az utóbbi két fináléban ott volt, előtte viszont háromszor nem sikerült ezt abszolválnia. Az örökranglistán amúgy a 15-szörös győztes Argentína és a szintén 15-szörös bajnok Uruguay is előzi a brazilokat (9).

{"headTitle":"Copa America - Outright fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-21 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Eljut az elődöntőig - Brazília - Nem","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Eljut a döntőig - Brazília - Nem","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<