EURO 2024

Ilyen szorzón te kiejtenéd a belga aranygenerációt?

A csoportkör eddigi legnagyobb meglepetése volt, hogy Lukakuék kikaptak, de vajon van visszaút?

"A válogatottak Tottenhamje", vagy "Az elátkozott generáció" - ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illeti a média szegény belgákat, akik az Eb-csoportnyitó meccsén 1-0-ra kaptak ki Szlovákiától. Persze az 1.97-0.58-ös xG is mutatja, hogy az eredmény máshogy is alakulhatott volna, valójában egy 3-1-es belga győzelem sem lett volna sokkoló. Vagyis bizonyos értelemben igen, hiszen hiába erősebbek rendszeresen ellenfeleiknél a Vörös Ördögök, valahogy végül sosem jön ki a lépés. Fortuna márpedig ezúttal sem volt a Tedesco-legénységgel, amelytől ráadásul két gólt is elvett a VAR, mindkettőt Lukaku szerezte (volna).

Tudtad? A szlovákok sikere háromesélyben 7-szeres körül volt fogadható, míg a 0-1 akár 20-szoros pénzt is hozhatott az azt megálmodóknak!

 

A vészharangokat persze talán még korai kongatni Belgiumban, hiszen elég jó csoportot hozott a sorsolás, amelyben még Ukrajna és Románia kap helyet. Utóbbi szintén komoly meglepetést hozva 3-0-ra nyerte az első meccset és állt élre, így mondhatni feje tetejére állt ez a kvartett. A bukik mindenesetre nem féltik a Vörös Ördögöket, akiknek a továbbjutása csupán 1.24-szeres, kiesése viszont 3.65-szörös szorzót fizet.

{"headTitle":"EURO 2024 - Továbbjut az E-csoportból?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-21 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"1.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Nem","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
Tudtad? A belgáknak soha nem ment igazán a nagy tornákon és az aranygeneráció sem hozta meg az átütő sikert. Az egyetlen trófeát az 1920-as olimpián szerezte a csapat, amely 14 vb-n és 6 Eb-n indult eddig, a legjobb helyezése pedig a 2018-as világbajnoki bronz volt. Ez a kontinenstorna lehet az aranygenerációnak titulált keret utolsó tánca.

 

A vegas.hu naprakész Eb-outright kínálatában a létező összes opciót megtaláljuk a válogatottak szereplésére. Ha Lukakuék teljesen szétesnek és az E-csoport utolsó helyén zárnak, az például 5.60-szoros pénzt érne. Ha viszont összekapják magukat és legalább a top 8-ig mennek, az 2.28-szoros megtérülést hozhat, utóbbi azért reálisabbnak hangzik, hiába a csalódást keltő első 90 perc.

Ne felejtsük, hogy Tedesco irányításával - aki a katari vb után ült le a padra - az első 14 meccsen nem kaptak ki, a szlovákok szakították meg ezt a remek szériát. 

 

A következő körben a románok ellen lehet javítani, keleti szomszédunk ellen pedig újra komoly favoritok lesznek a belgák - sikerük háromesélyben 1.44 körül mozog. 

[4043864] 2024-06-22 21:00:00 Belgium - Romániax;

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<