Tippjáték

Jön a második kör a Tippkirályban, de még nem késő csatlakoznod!

Két meccs van már csak az Eb első csoportköréből, de csatlakozni továbbra is lehet természetesen.

Az Európa-bajnokságot megelőző napokban rajtolt el a Hathárom méltán híres tippjátéka, a EURO 2024 TIPPKIRÁLY. A megmérettetésen közel 400 játékost számlálunk, de továbbra is érdemes nevezni, hiszen ahhoz mindössze egy regisztráció szükséges és máris harcba szállhatsz a 240 ezer forintos összdíjazású nyereményekért. 

Tudtad? A TIPPKIRÁLY-on előre meghatározott téttel fogadhatsz a meccsekre - ennek nagysága csoportmérkőzések esetén 2 pont, a nyolcaddöntők esetén 5, a negyeddöntők esetén 7, az elődöntők esetén 8, a döntőn 10 pont! 


Tehát ha lemaradsz pár csoportmeccsről, attól még bőven van esélyed odaérni a fizetős helyekre, azaz a top 24-be. Főleg, ha elcsípsz pár meglepetés eredményt, amikkel könnyen beérheted a mezőny elejét - amint az alábbi tabellán is látod, cikkünk írásának pillanatában az élboly még nem tett szert nagy előnyre. Meccs pedig még lesz bőven, a játék első helyezettje ráadásul egy 50 ezer forintos MediaMarkt-utalvánnyal lesz gazdagabb!
 

A Tippkirály első 5 helyezettje 10 csoportmeccs után.

 

Miközben az első csoportkör elérkezett az utolsó játéknaphoz, megnyitottuk a második fordulót is a TIPPKIRÁLY-ban, tehát már tippelhettek is a meccsekre!

 

Ez a második kör végén sem lesz másképp, a harmadik és egyben utolsó fordulót akkor is 24 órával korábban, tehát szombaton 15 órakor nyitjuk majd meg. 

Díjazás
1. hely - 50.000 forint MediaMarkt-utalvány
2. hely - 20.000 forintos sportfogadótőke
3. 20.000 forintos sportfogadótőke
4-10. hely - 10.000 forintos sportfogadótőke
11-24. hely 5.000 forintos sportfogadótőke
+ BÓNUSZ: A 63. hely 10.000 forintos sportfogadótőke

 

 

Tippelésre fel!

Legyél Te a bajnok az ország legjobb tippversenyén!

 

›››A részletes szabályzatot a játék oldalán találod‹‹‹


Sok szerencsét mindenkinek