EURO 2024

Walter ellenünk, Moritz velünk! - ezt várják a német-magyarra a szakoldalak (és az állatok)

  • varin

A legtöbb oldal egyetért abban, hogy Németország nyer. Mutatjuk a legnépszerűbb végeredményt.

Nyomás alatt lép pályára a magyar válogatott szerda délután, ha ugyanis Marco Rossiék nem szereznek pontot a házigazda németek ellen, sorsuk kikerül saját kezükből. A Nationalelf győzelmére azonban 1.30 körüli szorzón fogadhatunk a Vegason, és bizony a nemzetközi sajtó is egyetért azzal, csoda lenne az "x2".

4043840

A szuperszámítógépek mellett több elemző oldal is tippelt a találkozóra, a közös pont pedig mind a német győzelem volt. A legnépszerűbb pontos végeredmény a 3-1 volt, de például a Sports Mole szerint még ennél is simább, 3-0-s győzelmet hoz majd a 90 perc.

A Fox Sports mesterséges intelligenciája 78,7%-os, az Optáé 72,2%-os valószínűséget ad a németek győzelmére, míg a fogadóirodák szorzói alapján 76,9% ez a szám.

 

Bízunk benned, Moritz maci!

Ha az orángután ellenünk, ki velünk?

Nagy hagyománnyá vált, hogy egyes állatokkal is megjósoltatják a meccsek eredményét, elég csak Paul polipra gondolni, aki a 2010-es vb egyik sztárja volt.

Ezúttal a dortmundi állatkert egyik lakóját, Waltert, a szumátrai orangutánt vetették be, akinek a német és a magyar mezzel ellátott étel közül kellett választania.

A rossz hír az, hogy Walter, aki korábban már több ízben is jól tippelt a német válogatott győzelmére (közte a nyitómeccsen), a német mezes kaját választotta, a jó viszont az, hogy a 35 éves tippmester sem tévedhetetlen. Reméljük, ezúttal is úgy lesz, mint 2014-ben, amikor is a Dortmunddal nyerette volna meg a BL-döntőt a Bayern München ellenében, maximum küldünk neki Magyarországról egy extra adag banánszállítmányt!

Walter nem tökéletes mérlege mellett egyébként még Moritzban, a barnamedvében is bízhatunk kicsit, hiszen ő a magyar zászlóval ellátott dinnyét választotta egy másik állatkertben.

Hajrá, Moritz!

{"headTitle":"Az elemző oldalak legnépszerűbb tippjei a német-magyarra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos végeredmény: 3-1","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Németország góljai: 2.5 felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Németország góljai: 2 vagy 3","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}