EURO 2024

Hogyan rajtolnak a Ronaldóék? Két tippötlet a portugál-cseh meccsre

Bemutatkozik az egyik fő esélyes Portugália, Cristiano Ronaldo pedig természetesen főszereplő lehet.

Kedden elindulnak a küzdelmek az F-csoportban is, az esti etapban pedig Portugália-Csehország találkozót rendeznek. Az erőviszonyok meglehetősen egyértelműek, hiszen a portugál válogatott a torna egyik esélyeseként érkezett meg Németországba, míg a cseh válogatott elsősorban a csoportból való továbbjutásban reménykedhet. 

 

Csapathírek 

A topcsapatok közül a portugál egyedi módon három felkészülési meccset is leszerveztek maguknak június elejére. A finneket és az íreket könnyed sikerrel lépték le, a két meccsen szerzett hét rúgott gól jó előjelnek számított az Eb előtt. Az viszont nem, hogy a horvátok legyőzték a luzitánokat, így nagy kérdés, hogy mennyire acélos most ezt a válogatott. Az biztos, hogy Roberto Martínez a korábbiakhoz képest igyekszik támadóbb futballt játszani a portugálokkal, a belga szakember pedig elődjével ellentétben ráadásul továbbra is Cristiano Ronaldo köré építi a csapatot. A 39 éves klasszis helye megkérdőjelezhetetlen a kezdőben, így a kérdés inkább az, kik kerülnek be mellé a csatársorba. Az előzetes várakozások szerint a milános Leao és Bernardo Silva juthat szóhoz, vagyis Joao Félix és Diogo Jota kispadozhat. Azért mérget ne vegyünk erre, a hivatalos kezdők jelentenek majd csak biztosat. >>>🔥 1 fogadással 50 milliót nyerhetsz- itt vannak a részletek🔥 <<<


A csehek Málta és Macedónia ellen melegítettek az Eb-re, két sikert is arattak. Utoljára tavaly októberben kaptak ki, azóta 7 meccset is játszottak, igaz az ellenfelek minőségét nem tudjuk összehasonlítani a mostani ellenfél Portugáliáéval. 

A csehek egy nagyon masszív 3-5-2-es formációt preferálnak, ebből pedig aligha engednek majd ezen a meccsen, hiszen vélhetően komoly nyomás alatt lesz a kapujuk egész idő alatt. 

[4043867] 2024-06-18 21:00:00 Portugália - Csehországx

Mire érdemes fogadni? 

A portugálok továbbjutásához nem férhet kétség ebből a csoportból, de azért ehhez kellenek a kötelező sikerek. A csehek elleni meccs ilyesmi, de azért lehet ez egy trükkös találkozó Ronaldóéknak. Remek kis csapat a cseh válogatott, amely nem akar többnek látszódni, mint ami, és ügyesen is használja azokat a fegyvereket, amelyek a rendelkezésére állnak. 

Ezzel együtt azt gondoljuk, hogy a portugálok révbe érhetnek, ezért góltartományos fogadással próbálunk meg hasznot húzni. A 2-3 portugál találatra 1.90-es szorzón lehet fogadásokat kötni. 

A meccs főszereplője természetesen Cristiano Ronaldo lesz, aki egy duplával melegített az Eb-re. Elnyűhetetlennek tűnik CR7 és alighanem szupermotivált is lesz ezen az Eb-n. Ronaldo góljára is be lehet nevezni véleményünk szerint, hiszen ő a csapat centere és büntető-végrehajtója is, így ha lesznek portugálok gólok, abból kiveheti a részét. 

{"headTitle":"Portugália - Csehország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália góljainak a száma 2-3 ","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo bármikor gólt szerez ","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

[4043867] 2024-06-18 21:00:00 Portugália - Csehországx;