Tenisz

Adja magát ez a 2.71-es tipp ezen a német-olasz csörtén

 • Cesc18

Újabb szoros meccset játszhat Alexander Zverev Halléban, ezúttal Lorenzo Sonegóval.

Nem a legideálisabbak a körülmények Halléban, még szerdára is esős napot jósolnak, de azért a centeren zárt tető alatt tudnak zajlani az események. A késő délutáni összecsapáson a hazai kedvenc Alexander Zverev az olasz Lorenzo Sonegóval néz majd farkasszemet. 

{"headTitle":"Lorenzo Sonego - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-19 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sonego","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Zverev","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A német egy Roland Garros-döntővel a háta mögött kezdte meg a füves pályás idényt, ami egy nagyon szép eredmény volt tőle a salakszezon lezárásaként, ám Zverev mégis csalódottan állt az eredményhirdetéskor, hiszen nagyon szeretne már egy Grand Slam-trófeát a gyűjteményébe.

Hamarosan Wimbledonban újabb próbát tehet, de azért meglepetés lenne, ha füvön jönne az áttörés, ugyanis messze ez a leggyengébb major versenye. Ettől függetlenül nem lehet leírni füvön sem, ezen a tornán például 2016-ban és 2017-ben is döntőzött, igaz mindkétszer veszített és más helyszínről sincs füves ATP-címe. 

Általában tehát nem ez a legerősebb időszaka a szezonban, de azért a hazai közönséget biztosan ki szeretné szolgálni. Egy elég szoros meccsel indított az ellen az Oscar Otte ellen, aki ugyan volt top 50-ben, ám jelenleg csak a 474. helyen rangsorolják. Zverev tie-breakben veszítette el az első szettet, viszont utána sikerült a fordítás, de ennél talán simábban kellett volna nyernie egy olyan ellenfél ellen, aki tavasszal csak egy meccset játszott. 

Ami Sonegót illeti, őt ritkán kapcsoljuk össze a füves pályás tenisszel, pedig olyannyira nem ügyetlen ezen a borításon, hogy néhány éve Antalyában tornát nyert, illetve Eastbourne-ből egy döntője is van, Wimbledonban pedig járt már a legjobb 16 között. Az olasz tehát képes lehet meglepetést okozni füvön, így kissé bátor a fogadóirodáktól, hogy 4.00 feletti oddsot kapott Zverev ellen...
 

Mire fogadjunk?


Ugyan Sonegónak összességében nincs túl jó éve, de a hétfői meccséből mindenféleképpen táplálkozhat, hiszen két tie-breakben harcolta ki a továbbjutást a szerb Miomir Kecmanovic ellen. Jó az olasznak az első szervája, így kifejezetten nehéz ellene fogadóként. Ugyanez egyébként fordítva is igaz, Zverevet sem egyszerű brékelni. Egyébként egyikük sem veszítette el a szervagémét az első meccsén, szóval egy jó kis adogatópárbaj elé nézünk. 

Múlt héten már teszteltük, most visszatérünk az első szett tie-breakhez. Ennél a meccsnél 2.71-es oddsot kapunk a Vegastól, de az óvatosabb duhajok választhatják a 10.5 feletti opciót, ami 2.25-szörös kasszával kecsegtet. 

{"headTitle":"Lorenzo Sonego - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-19 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett játékok száma 10.5 felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"1. szett játékok száma 12.5 felett","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<