EURO 2024

Aki kikap, vélhetően kiesik - tipp a horvát-albánra

  • gb1

Igazi élet-halál harcot hozhat ez a déli csörte, így örömfoci helyett kemény 90 percre számítunk.

A B-csoport második köre a hamburgi Volksparkstadionban rajtol majd szerda délután 15 órától, mégpedig a Horvátország-Albánia meccsel. A felek pontkényszerben érkeznek, hiszen mindketten vereséget szenvedtek a nyitókörben és még egy zakó vélhetően a tornába kerülne.

Különösen déli szomszédunknak kell kaparni a -3-as gólarány miatt, de a bukik szerint Modricék érvényesítik majd a papírformát. A kockásmezesek sikere 1.55 körül nyitott, de a fogadók ezt már közel egy tizeddel lejjebb nyomták, tehát az egyöntetű vélemény az, hogy három egységgel a zsebben zárhatják a második fordulót.


Csapathírek

 

A felállásokban albán részről sok változásra nem számítunk, hiszen a címvédő Olaszország ellen is szépen helytállt a csapat. Az a találkozó jobban nem is indulhatott volna, hiszen Nedim Bajrami a torna történelmének leggyorsabb gólját szerezte, 23 másodperc után előnybe hozva csapatát. Sokáig mondjuk nem tartott az öröm, hiszen a 16. percre már fordított az Azzurri, de a hősies védekezésnek köszönhetően csak minimális zakó lett a vége.

A horvátok viszont csúnyán beleszaladtak a késbe Spanyolország legjobbjai ellen. A Hertha Berlin otthonában lejátszott találkozón már a félidőben 3-0-s hátrányban voltak Modricék, akik hiába végeztek több lövéssel, magasabb xG-vel (2.27-2.11) és még büntetőhöz is jutottak, végül a szépségtapaszt így sem tudták összehozni. A gólarány márpedig kifejezetten fontos a kontinensviadalon, főleg ha a csoport harmadik helyén végez egy válogatott, ezen mindenképp kozmetikázni kéne horvát részről. Dalic mester nem kizárt, hogy pár változtatást eszközöl is majd a spanyolok elleni kezdőn.

[4043845] 2024-06-19 15:00:00 Horvátország - Albániax

 

Mire érdemes fogadni?

 

Mindkét együttes a kemény védelemre alapozta a kijutását, ahogy azt már korábban is kielemeztük. Mivel egy újabb vereség vélhetően kiesést hozna magával, így itt sem számítunk gólzárporra. Az erőviszonyok alapján természetesen mi is inkább a horvátok felé húzunk, akiknél az első meccs eredménye közel sem tükrözte a valóságot. A kellő rutin is megvan déli szomszédunk aranygenerációjának, hogy továbbjusson ebből a négyesből.

Mi azonban végül fogadáskészítős tippeket néztünk ki, amelyben magas undereket elegyítünk lapokkal. A találkozót a 35 éves francia sípmester, Francois Letexier vezeti majd, aki idén 122 tétmeccsen majdnem kereken 4 lapot átlagol. A spori fő terepe a francia élvonal, ahol viszont már 4.53-szor villantotta a sárgákat átlagban, itt pedig különösen nehéz dolga lehet. Az albán-olasz meccs is lehozta a 3.5 overt, ami ezen a sorsdöntő mérkőzésen sem lenne szenzáció.

{"headTitle":"Horvátország-Albánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-19 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Gólok száma 4.5 alatt + lapok száma 3.5 felett","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Gólok száma 3.5 alatt + lapok száma 3.5 felett","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043845] 2024-06-19 15:00:00 Horvátország - Albániax;

 

⚽️🏆 Próbáld ki a Vegas.hu-t és emeld új szintre a játékot ⚽️🏆