Copa América

Durva ez a Copa-statisztika, de zsíros oddshoz segíthet hozzá minket

  • varin

Minimum egy 8-as odds nyer, ha folytatódik az évezredben majdnem mindig nyerő tipp.

Az oddsok alapján két igazi esélyessel indul el pénteken hajnalban a Copa América, bár azért mi egy harmadik csapatban is látunk némi értéket. A címvédő Argentína favorit az aranyéremre, míg Lionel Messi a gólkirályi címre, ha pedig ez a kettő tipp találkozik egymással, nagyon szép pénzt kaszálhatunk. Márpedig a trendek alapján egy dolog szinte biztos.

 

Az elmúlt évek Copa-bajnokai és gólkirályai
Év Bajnok Gólkirály
2021. Argentína Messi & Díaz
2019. Brazília Everton & Guerrero
2016. Chile Vargas
2015. Chile Vargas & Guerrero
2011. Uruguay Guerrero
2007. Brazília Robinho
2004. Brazília Adriano
2001. Kolumbia Aristizábal
1999. Brazília Ronaldo

 

Mint az a táblázatból is kiderül, a torna bajnoka és legjobb gólszerzője kéz a kézben járnak, hiszen

az utolsó 9 Copa Américából 8-szor az aranyérmes csapat adta a gólkirályt is.

Bár háromszor megosztott aranycipős volt, ez a trend akkor is igencsak egyértelműnek tűnik.

Megnéztük tehát a legvalószínűbb forgatókönyveket, amely közül nyilvánvalóan az Argentína & Messi kombináció fizetné a legkevesebbet, de még ez is 8-as oddson fogadható. Már csak azt kéne kitalálni, melyik párosra is éri meg fogadni a leginkább.

{"headTitle":"Ki lesz a Copa győztese + Gólkirálya","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína + Messi","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Brazília + Vinícius","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Uruguay + Darwin Nunez","odds":"30.0","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Kolumbia + Díaz","odds":"355","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
vegashu