EURO 2024

Ezt várjuk mi - tippek a német-magyar meccsre

Következik a házigazda németek elleni sorsdöntő meccs, lássuk mit várnak szerkesztőink ettől a 90 perctől!

mr. blonde

Meglehetősen rosszul nézett ki a csapat a Svájc elleni első félidőben, van tehát honnan felkapaszkodnia a fiúknak. A gond viszont ott van, hogy a házigazda németek következnek a sorban, akik az 5-1-es siker után érthetően megemelt önbizalommal ugranak majd nekünk.

Nem gondolom, hogy sokat taktikáznának a németek, nekem egyértelmű, hogy egy újabb magabiztos sikert tűztek ki maguk elé célnak. Sajnos erre minden esélyük meg is van, hiszen a védelmünk nagyon nem működött Svájc ellen, márpedig ennek a Rossi-féle válogatottnak éppen az a nagy erénye, hogy annyira stabil hátul, hogy az még a topcsapatoknak is fejtörést okoz. Ha sikerül is egy komoly formajavulást elérnünk, akkor is ott lesz egy minőségi ellenfél, a hazai pálya, na meg a játékvezetés...
 

Egy kettes kötést néztem ki a meccsre, ennek értelmében pedig német sikert és legalább két lapot várok a találkozón.

 

Tipp: Németország nyer + Magyarország lapok 1.5 felett@1.83  


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


varin

Az a baj, hogy túl sok sebből vérzik ez a szombati meccs ahhoz, hogy ezt követően reális esélyünk legyen a németek ellen. A véleménycikkemben kifejtett hozzáállásbeli problémák mellett a védelem botrányos hibái, az első félidő rettenetes játéka és az a tény, hogy valószínűleg Szoboszlai félig-meddig sérülten játszik, túl sok ahhoz, hogy a skótokat lemosó Nationalelf ellen legyen pontszerzési remény. Ha meg kéne indokolnom az x2-t, talán ez is lenne az: hogy semmi nem szól mellettünk és ezt a németek is tudják.

Nem hiszem, hogy túlpörgik a meccset a németek, nekik igazán még egy x sem lenne rossz, de szerintem félgőzzel is megvernek majd minket.

Kevés szögletre számítok. A két csapat utolsó három meccsén (két NL, egy Eb) egyszer sem volt legalább 10 szöglet. A németek a skótok ellen is 5-0-ra nyerték ezt a kategóriát, mi pedig Svájc ellen is csak két sarokrúgásig jutottunk. Ha nem rúgnak a németek egymaguk 7-8-at, akkor ezzel a tippel nem lesz gond szerintem.

Tipp: 9.0 szöglet alatt @1.80   


gb1

Az első meccsünkön több szakportál mutatói alapján is Szoboszlai lett csapatunk legjobbja, aki pedig látta a Svájc elleni összecsapást, joggal kérdezheti, hogy akkor hogyan értékelték a többieket?! Nos, nem túl jól, maradjunk annyiban, mindenesetre Domi legalább kiosztott egy gólpasszt, viszont tény, hogy a tőle megszokotthoz képest visszafogott játékot mutatott.

Reményeim szerint a második, sorsdöntő meccsre sikerül újra felszívni magát és vállalkozóbb kedvében is lesz, elvégre egy árva kaput eltaláló lövésével közel dupla pénzt nyerhetünk. Felőlem lehet az egy 30-ról eleresztett gyenguska szabadrúgás is, amit persze akár Neuer be is lepkézhet, hiszen a németek legendás portása az utóbbi időben hajlamos betlizni.

 

Tipp: Szoboszlai kaput eltaláló lövések 0.5 felett @1.94    


406203

Tomihmv

Az első fordulóban látottak alapján, valamint, hogy a németek a házigazdák, nem látok reális esélyt arra, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk szerdán. Még úgy sem, hogy a felek elmúlt három egymás ellenijén egyszer sem veszített a magyar válogatott, s a 2021-es Eb-n épp Münchenben ikszeltünk ellenük...

Ugyanakkor pont ezek miatt biztosan nem becsülnek majd le minket a németek, akik végig komolyan veszik majd a találkozót, s ha nyernek, akkor továbbjutnak, vagyis maximális pontszámmal várhatják a Svájc elleni csoportrangadót. Avagy úgy vélem, hogy sajnos ismét belefutunk a késbe és a németek ezúttal legalább kétgólos győzelmet aratnak felettünk.

Tipp: Németország -1,5 @1.76    

[4043840] 2024-06-19 18:00:00 Németország - Magyarországx;

Szerinted mire érdemes fogadni a német-magyaron?