EURO 2024

Magyar támadó kezébe adjuk ezt a 21.20-szoros fogadást

A Svájc ellen 50. válogatott meccsét ünnepelhette Sallai, ám az ünnep nem sikerült túl szépre. Jöhet a javítás!

Az izgalom a tetőfokára hág június 19-én, hiszen kora este a magyar válogatott sorsdöntő Eb-meccset vív Németország legjobbjai ellen. A házigazdát az előző kontinenstornán már sikerült megviccelni, de az örökmérleg is mellettünk szól. A két válogatott eddigi 54 alkalommal mérte össze a tudását, ebből 21 magyar és 17 német győzelem, valamint 16 döntetlen született.

Az esélylatolgatást viszont már megtettük több anyagban is, most egy kiemelt fogadási lehetőségre hívnánk fel a figyelmeteket. A Vegas.hu kínálatában rendre felbukkannak az odds fokozó opciók, itt bukkantunk rá arra, hogy ha Sallai Roland szerzi az első gólt a meccsen, akkor 16-szoros helyett 21.20-szors megtérülést kapunk.

Ez azt jeleni, hogy 6300-as téttel megjátszva közel 33 ezer forinttal nagyobb nyereményt fizet erre az opcióra a Vegas.hu!

 

A csoportnyitó kétség kívül nem élete meccse volt Sallainak, aki csak két lövéssel próbálkozott, viszont fontos mérföldkő volt számára, hiszen az volt az 50. válogatott összecsapás, amin pályára lépett. Ezalatt már 13-szor vette be az ellenfelek hálóját és aligha bánnánk, ha a lába újra elsülne úgy, mint a selejtezőkön Szerbia ellen. Az 16-oson kívüli bombák amúgy is szép számmal potyognak az Eb-n, persze megelégszünk azzal is, ha csak bármelyik szabályos testrészével valahogy betuszkolja, pöcköli a vezető gólt.
 

 

{"headTitle":"Németország-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sallai szerzi a következő (első) gólt - régi odds: 16.00","odds":"21.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<