EURO 2024

Elit bíró vezeti a német-magyart - íme ötleteink

  • varin

Vegyes eddig a statisztikánk a holland rigóval, de azért akad egy biztató jel!

Stuttgartban Németországgal csap össze Marco Rossi csapata szerdán kora este, a meccs pedig számunkra igazán nagy téttel bír. Amennyiben nem sikerül borítani a papírformát, nagyon messze úszhat a továbbjutás, 1 ponttal viszont minden sokkal jobban nézne ki. Ebben a cikkben a kártyás és faultos piacokat vesézzük ki.

Slavko Vincic, vagyis az idei Bajnokok Ligája döntőjének bírója után ismét egy sztár érkezik a magyar válogatott meccsére, a holland Danny Makkelie. A 41 éves sípmesterrel ez lesz a negyedik meccsünk, az összkép pedig vegyes, bár akad egy nem elhanyagolható meccs is a kibővített listában.

 

Makkelie eddig három meccsen tevékenykedett főbíróként, 2017-ben vb-selejtezőn Portugália 1-0-ra nyert Budapesten úgy, hogy Priskin Tamás már a 30. percben kiállt, 2021-ben Albániában szintén nem hozott szerencsét, tavaly novemberben viszont az asszisztálása mellett vertük meg Montenegrót egy már tét nélküli Eb-selejtezőn - ez utóbbi találkozó 11 sárga lapot hozott.

Érdekesség, hogy a 3 évvel ezelőtti Eb-csoportmeccsen, Münchenben Makkelie volt a negyedik játékvezető, amikor a németek elleni kétszeri vezetés után 2-2-re végeztünk.


Sem mi Svájc, sem a németek Skócia ellen nem játszottak igazán kemény meccset, persze ebből önmagában nem lehet kiindulni. Viszont nem tűnik véletlennek a 3,5-es line, amely értelmében a legalább 4 büntetőlapra már bőven duplázó felett fizetne a Tippmixpro. A két csapat közelmúltbeli három találkozója összesen 12 sárga lapot hozott, átlagosan 19 szabálytalanság mellett. 

Ha a lap undert nem is merjük bejátszani, 22.5-es határon rámegyünk a faultokra. A magyar egyáltalán nem egy kemény csapat, a svájciak elleni alárendelt szerepben is csak 9-szer szabálytalankodtak Schäferék, míg a németektől a skót meccsel ellentétben most nem várunk sok faultot.

Ennek némiképpen ellent is mondunk rögtön két tippel, mindkettő az Union Berlin játékosát érinti. Schäfer a svájciak ellen 3-szor faultolt, ez ugye a teljes csapat egyharmadát tette ki, és alighanem most is sok dolga lesz majd a középpályán. Így tehát kétszer faultoltatjuk is a 25 éves játékost, közel 5-szörös oddson pedig egy sárgát is odaítélnénk neki.

{"headTitle":"Németország-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schäfer András lapot kap","odds":"4.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"22,5 szabálytalanság alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Schäfer András 1,5 szabálytalanság felett","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043840] 2024-06-19 18:00:00 Németország - Magyarországx;