EURO 2024

Ha német fölényt vársz a magyarok ellen, ez a tipp neked szólhat!

Az Oddsrakétának hála többek közt a magyar kapusok teljesítményére fogadhatunk megemelt szorzón a német-magyaron.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Szerdán kezdődik a második csoportkör az idei Európa-bajnokságon, s ekkor lesz jelenése a magyar válogatottnak is. A mieink a házigazda németekkel néznek farkasszemet, s ha nem szereznek legalább egy pontot, akkor igen-igen nehéz helyzetbe kerülnek...

A találkozóval már több cikkben is foglalkoztunk, mostani írásunkban egy speciális fogadási ajánlatot ajánlunk figyelmetekbe, amelyet a Tippmixpro fogadóirodában lehet megjátszani.

A meccsnek, az eddig látottak alapján, valamint, hogy ellenfelünk a torna házigazdája, a bukmékerek szerint egyértelműen a németek a toronymagas esélyesei, akiktől voltaképp magabiztos sikert várnak. Ha pedig germán dominancia várható, akkor bizony jó pár hazai gólhelyzet alakulhat ki, melyeket kapusunk, Gulácsi Péter akadályozhat meg.

Gula az első meccsen négy védést is bemutatott Svájc ellen, most pedig az előjelek alapján még forróbb lehet a helyzet a ketrece előtt, vagyis könnyen lehet, hogy legalább ötször is védenie kell majd. Ám, ha végül nagyon egyoldalú lenne a történet, akkor ez a szám jóval több is lehet...

 

 

 

fogadhatunk erre, hiszen 2.70-szeres pénz helyett 3.80-szorosat kaszálhatunk.

A rend kedvéért hozzátennénk, hogy ha végül nem Gulácsi kezdene, akkor is érvényes az Oddsrakétás fogadás, az előjelek alapján mindez pedig nem változtat különösebben a tényeken, viszont az alaptippet csak a Leipzig hálóőrére lehet megjátszani, vagyis ezeket figyelembe véve bőven van érték a tippben. Vagy nincs? Te hogy látod?


Te megjátszod ezt az Oddsrakétát?


{"headTitle":"Németország - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-18 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A magyar kapus(ok)nak lesz legalább 5 védése - régi odds: 2.70","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadásokat?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker!


Oldalunk "hivatalos" tippjei a mérkőzéssel kapcsolatosan egy korábbi írásban kerültek publikálásra! Jelen cikkben csak felhívjuk Olvasóink figyelmét egy átlagon felüli értékkel bíró fogadási lehetőségre!


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<