EURO 2024

Svájc hazaküldi a skótokat? Két tippötlet a magyaros csoport meccsére

Skócia az életéért küzd majd Svájc ellen, míg a helvétek bebiztosíthatják a továbbjutásukat.

A magyar válogatott két közvetlen riválisa zárja a szerdai játéknapot az Eb-n, a Skócia-Svájc találkozón pedig elég nagy a tét. Mivel a skótok 5-1-es zakóba szaladtak bele a nyitányon a németek ellen, ezért számunkra élet-halál kérdés, hogy valami jó eredményt érjenek el, míg Svájc a mienk 3-1-es legyőzése után remek helyzetben van, ha pedig sikerül a pontszerzés, akkor zsebben is van a továbbjutása.

 

Csapathírek

A skót válogatott várakozáson alul szerepelt a németek ellen, ami után érhetően hatalmas a csalódás a csapatban. Steve Clarke szövetségi kapitánynak lesz a feladata, hogy felrázza a társaságot, ugyanakkor túl sok változásra nem nagyon kell számolni, mert a skót válogatott merítési lehetőségei azért limitáltak. Az első meccsen kiállított Porteous értelemszerűen nem léphet pályára, rajta kívül Che Adams kerülhet ki a kezdőből, akinek helyére Lawrence Shankland kerülhet be.

Svájc a magyarok legyőzése után szinte már páholyban van, hiszen remek kilátásai lettek a továbbjutásra vonatkozóan. A helvétek számára viszont aggasztó jel lehet a mieink elleni második félidő, ahol a magyarok közelebb álltak az egyenlítéshez, mint a svájciak a harmadik gólhoz.

A hírek szerint Murat Yakin szövetségi kapitánynak Zakaria, Zuber és Ndoye játékát is át kell gondolnia, mert mindhárom játékosnak akadt kisebb problémája.

 

[4043839] 2024-06-19 21:00:00 Skócia - Svájcx;

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák szépen beárazták a skótokat, de mi azért nem írnánk le teljesen őket. Az életükért fognak küzdeni, egy újabb - akár többgólos - siker várhatóan a búcsújukat jelentené. Az első meccs után Skócia számára a védelem stabilizálása lesz a fő cél és ha ez sikerül, akkor lehet is esélyük.

Tippjeink most statisztikai alapon közelítenénk meg. Svájc az első félidőkben meglehetősen jól teljesít, hiszen ahogy a Vegas Info+ menüjében is olvashatjuk, az utolsó 16 meccséből 11-szer már nyerésre állt a szünetre. Egy helvét gólra ezért 1.90-es szorzón benevezünk.

A másik tippünk egy fogadáskészítős opció: Svájc vereségének elkerülését, de maximum kétgólos győzelmét várjuk, miközben maximum 11 szöglet eshet a találkozón.

{"headTitle":"Skócia - Svájc ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-18 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő Svájc gólt szerez ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Svájc vagy X + Skócia +2.5 + Szögletek 11.5 alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
vegashu

 

[4043839] 2024-06-19 21:00:00 Skócia - Svájcx;