EURO 2024

Két bombameglepetés volt csak az Eb-n - így áll a Tippelj rosszul

  • varin

Már csak a játékosok egy százaléka nyerhet álompénzt a Vegas játékán. Íme a legnagyobb meglepetések.

Izgalmas játékot indított az Európa-bajnokságra a Vegas, amelynek lényege az volt: ne találj el semmit! A csoportmeccsek 36 találkozója mellett 4 extra kérdés volt még, a legjobb tippelők pedig akár 100 milliót is zsebre tehettek. A játékba becsatlakozni ugyan már nem lehet, azért érdemes ránézni, hányan maradtak versenyben és mennyi meglepetés volt az első körben.

Az 5727 játékosból 12 meccs utánra már csak 59 maradt, így köztük a Vegas 2 millió forint értékű bónuszpénzt oszt ki. Habár nem mondhatjuk, hogy az idei torna a bombameglepetések viadala, azért így is jár a kalapemelés ezeknek a fogadóknak, hiszen a 12 találkozóból 3 meglepetés volt, abból 2 igencsak nagy.

A hétfői lehetett a vízválasztó nap

A nyitó forduló legnagyobb meglepetését Szlovákia szolgáltatta, amely közel 7-szeres oddson verte meg a belgákat, míg a románok sikere Ukrajna ellen 5 körül volt fogadható. A triumvirátust a szlovén-dán @3.60-as remije teszi teljessé, de ezt ugye kétesélyekkel így is könnyű volt eltalálni. A promóciók azonban távolról sem értek véget, rengeteg ajánlattal vár az Eb további szakaszára is a Vegas.

Az akár 50 ezer forint értékű 100%-os sportfogadó bónusz minden új ügyfél számára elérhető, de az 50 milliós nyereményhez is lehet, hogy elég egyetlen aprócska fogadás.

Aki pedig nem csak a Vegason játszanak, annak ajánljuk a 240 ezer forint értékű nyereményalappal felturbózott Tippkirályt, amelybe még egyáltalán nem késő becsatlakozni!

vegashu