EURO 2024

Lehet, hogy a leendő Eb-győztestől kaptunk ki?!

A bukik szépen megvágták a németek outright szorzóit, akik akár a berlini döntőig menetelhetnek.

Még mindig emésztgetjük a rendkívül fájó Németország elleni 2-0-s vereséget, de persze ami az egyik oldalon bánat, az a másik oldalon öröm. A Nationalelfnél pedig bőven van ok a jókedvre, hiszen már garantáltan ott lesz az egyenes kieséses szakaszban. Pedig az utóbbi három nagy tornán rém gyengén szerepelt a csapat, de Julian Nagelsmannak valahogy sikerült összekovácsolni a keretet. Persze azért azt a magyarok is bizonyították, hogy közel sem sebezhetetlenek Neuerék, hiszen akár már a 20. másodperc körül előnybe kerülhettünk volna, ha a veterán portás nem véd óriásit Sallai kiugrása után.

Ezt a fejezetet mindenesetre lezárhatjuk, de még van hátra egy csoportkör, ez pedig a németeknek is fontos, hiszen egy esetleges Svájc elleni vereség esetén elveszítenék első helyüket a csoportban. Erre persze nem sok esély van, ahogy az alábbi táblázatban is láthatjátok, még 1.20-at sem éri el annak az oddsa, hogy az élen végez a Nagelsmann-legénység.

Sokkal érdekesebb az outright-piac alakulása, ahol a torna előtt egyes bukiknál még a top 5-be is alig fértek be a németek, azóta viszont nagyot fordult a világ.

Németország ugyanis jelenleg a franciákkal és angolokkal karöltve, hármas holtvesenyben áll az élen - végső sikere 5-szörös szorzón fogadható!

 

Halkan megjegyeznénk, amit már korábbi cikkünkben is írtunk, hogy a németek korábban 4-szere kezdték 2 győzelemmel az Európa-bajnokságot, ebből 3 alkalommal meg sem álltak a trófea magasba emeléséig...

Van amúgy még bőven piac a Vegasnál a házigazdára, ebből szemezgettünk most pár érdekesebbet. A top 4 például kecsegtető opció, de a Musialára kínált 3.45-szörös odds is értékes lehet arra, hogy ő lesz a torna legjobb fiatal játékosa. A Bambiként is becézett Bayern München-sztár nagy formában van, pedig még csak 4 gólt szerzett eddig 31 válogatott meccsen, bár kétségkívül Nagelsmann találta meg a hozzá legjobban passzoló szerepkört.

{"headTitle":"EURO 2024 - Németország outright fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Megnyeri az A-csoportot","odds":"1.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Top 4-be jut","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Top 2-be jut","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"A trona legjobb fiatal játékosa - Jamal Musiala","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Németország nyeri az Eb-t + Musiala lesz a gólkirály","odds":"28.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<