EURO 2024

Nagy kockázat nincs Crouch tippjeiben, mégis 10-szerezhetünk

A 'Pálcikaember' ismét górcső alá vette az angolok meccsét és négy tippből gyúrt össze egy szelvényt.

Mindig nehéz elkezdeni egy nagy tornát, az angolok sem voltak igazán meggyőzőek Szerbia ellen, de a legfontosabb, hogy megszerezték a három pontot. Southgate legényei csütörtökön a dánokkal csapnak össze, akik döntetlennel indították az Európa-bajnokságot. Az esélyeket korábbi cikkünkben már kiveséztük, most pedig lássuk, hogy mit vár ettől a találkozótól a korábbi 42-szeres angol válogatott csatár, Peter Crouch. 

Védekezésben jó volt Anglia az első meccsén, ami mindenféleképpen pozitívum, hiszen az Eb-t megelőzően ezen a területen féltették a legtöbben a csapatot. Úgy vélem a folytatásban már mindenki jobb lesz és Dánia ellen újabb lépést tehetünk előre. 

- vélekedett a 'Pálcikaember' az esélyekről, aki a dánoknál azt a Rasmus Hojlundot tartja az egyik legveszélyesebbnek, aki 10 gólnál jár a Manchester United színeiben. 

Crouch szokás szerint egy fogadáskészítős szelvényt pakolt össze, amely az angolok sikere mellett tartalmaz egy Kane-gólt, továbbá vár legalább egy kaput eltaláló lövést a már említett Hojlundtól, illetve attól a Jude Bellinghamtól, aki a győztes gólt verte a szerbek ellen. 

Látszólag olyan nagy rizikót nem vállalt ezzel a tippsorral Crouch, cserébe mégis kereken 10-szeres pénzt nyerhetünk, köszönhetően a Vegas fogadáskészítős lehetőségének.

{"headTitle":"Dánia - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-20 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Anglia nyer + Kane bármikor gólt szerez + Bellingham kaput eltaláló lövései 0.5 felett + Hojlund kaput eltaláló lövései 0.5 felett","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<