EURO 2024

Mit hoz ki a szerbekből, hogy ott a kés a nyakukon?

  • mr.blonde

Szerbia van nagyobb lépéskényszerben, ami kedvezhet a szlovéneknek. Tipp a balkáni rangadóra.

A C-csoport második körének nyitó mérkőzésén a Dánia ellen bravúrpontot szerző Szlovénia és az Angliától 1-0-s vereséget szenvedő Szerbia csap össze egymással Münchenben. A fogadóirodák szerint déli szomszédaink komoly favoritjai a találkozónak, hiszen 1.90 alatti oddson mérik a sikerüket, míg a szlovének győzelme közel ötszörös kasszával kecsegtet. 

Nem csak az első fordulóban elért eredmények miatt gondoljuk úgy, hogy ez a szorzópár túlzónak látszik, de nézzük is meg mit érdemes tudni erről a meccsről! 

 

Csapathírek 

A szlovének ugyan nem játszottak szép focit a dánok ellen, de ezt meg lehet nekik bocsájtani, hiszen tisztában voltak az erőviszonyokkal és ehhez mérten alakították ki a taktikájukat. Az xGól mutatójuk így is 1 felett volt, össze is jött a gólszerzés is, szóval hatékonynak tűnt a stratégia. 

A sajtóban megjelentek szerint egyetlen változás sem várható a kezdőben majd Szerbia ellen, marad a 4-4-2-es felállás két támadóval. 

 


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Szerbia ugyan nem játszott rosszul Anglia ellen, de a szigetlakók rutinosan lehozták a győzelmet a korai góljuk után. Az Eb egyik leggyengébb 90 perce volt az, érthető volt, hogy a szerbek nagyon-nagyon csalódottak voltak. 

Ebbe a nagy csalódottságba egy kis belső balhé becsúszott, Dusan Tadics ugyanis kifakadt a meccs után amiért mellőzték, nemes egyszerűséggel saját magát a szerb keret legjobbjának nevezte. Vélhetően meg is lett a kiszólás eredménye, ugyanis a kezdőbe teszik őt a belgrádi lapok, kikerülhet onnan viszont Filip Kosztics, akinek kisebb sérülése van. 

A szerbeknek nyerniük kell Tadiccsal erősíthetik a támadósort, egy 3-4-2-1-es formációval rohamozhatják majd a szlovén kaput. 

[4043852] 2024-06-20 15:00:00 Szlovénia - Szerbiax

Mire érdemes fogadni? 

A szerbek győzelmi kényszerben vannak, ami egyrészt komoly nyomást tesz majd rájuk, másrészt remek lehetőséget biztosít Szlovéniának. Nehéz, igazi brusztolós meccsre számítunk, ahol abszolút a célfoci lehet a nyerő. 

Ahogy fentebb is írtuk, nekünk nem igazán tetszik ez az oddspár a győztesre, mert Szlovéniát azért ennél többre taksáljuk, ugyanakkor Szerbiának komoly tapasztalata van abban, hogy kell eredményesen játszani a többi balkáni együttes ellen. 

A Tippmixpro fogadáskészítőjével raktunk össze egy tippet a meccsre, ami Szerbia legalább két büntetőlapját köti össze a több szerb szöglettel. Erre a kettes kötésre tisztes 2.30-as oddsot kapunk. 

 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Szlovénia - Szerbia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-20 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szerbia 1.5 lap felett + Szerbia több szöglet ","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043852] 2024-06-20 15:00:00 Szlovénia - Szerbiax;