Copa América

9-szeres pénzt érne, ha folytatódna az eddigi Copa-trend, de van jobb ötletünk

  • varin

Jamaica első pontjára és első góljára hajt a Copák történetében, ám ennél merészebb álmokat is szövögethetnek.

Pénteken hajnalban Argentína győzelmével megkezdődött a 2024-es Copa América, a címvédő az egyetlen újoncot, Kanadát győzte le magabiztosan. Innentől tehát nincs megállás, jönnek sorban a MATCH4-en és ARENA4-en a mérkőzések, mi pedig több beharangozóval és érdekességgel is készülünk.

Mint arra a csatornahálózat sport-főszerkesztője, Misur Tamás is felhívta a figyelmet a sajtóközleményében, akad egy érdekes statisztika a Copákon, amelyből most megpróbálhatunk fogadóként is hasznot húzni.

Jamaica#jam-jamaica#10

Jamaica 2015 és 2016 után harmadik alkalommal szerepel a viadalon, ezidáig viszont egyszer sem sikerült nemhogy pontot szereznie, még gólt sem lőnie. Első alkalommal Argentína, Paraguay és Uruguay nullázta le, második alkalommal pedig Mexikó, Venezuela és Uruguay győzte le igen simán a közép-amerikaiakat.

Ezen a tornán a Reggae Boyz mint a Nemzetek Ligája döntőse szerepelhet, ott pedig Panamát legyőzve végzett a harmadik helyen.

A történelem részben ismétli is önmagát, hiszen Jamaica ezúttal is Mexikó és Venezuela társaságában található a B-csoportban, Uruguayt viszont Ecuadorra cserélte. Ha a nulla gólos tendencia is folytatódna, vagyis Antonióék ezúttal sem rúgnának gólt egyik meccsükön sem, pénzünk 9-szeresét nyerhetnénk vissza a Tippmixprón, az alábbi kötéssel.

 

 

Egyébként ha Jamaica keretét megnézzük, egyáltalán nem kell lesajnálni őket, sőt! Bizarr módon egy izlandi mester, Heimir Hallgrímsson vezeti a válogatottat évek óta, és bizony nagyon jó kis keretet tudott összehívni a tornára. Többen Premier League-rutinnal is rendelkeznek, az említett Antonio mellett Demarai Gray, Leon Bailey, Shamar Nicholson, Bobby Decordova-Reid és Michael Hector neve is ismerősen csenghet

Hiba lenne tehát leírni Jamaicát és a betli helyett mi inkább a bravúrban gondolkozunk. Sem Ecuador (főleg ugye semleges pályán), sem Venezuela nem legyőzhetetlen csapat, ráadásul mind a keret, mind a forma rendben van, így mi bejátsszuk a bravúrtippet a Reggae Boyzra.

{"headTitle":"Tipp Jamaica szereplésére","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jamaica továbbjut a csoportból? Igen","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A Copa América küzdelmeit az ARENA4 és a MATCH4, valamint a NET4+ streaming szolgáltató közvetíti élőben, magyar kommentárral. A meccseket magyar idő szerint éjszaka rendezik meg, de aznap napközben és este több alkalommal is láthatóak lesznek az ARENA4-en és a MATCH4-en.