Darts

Egy 8.00-as és egy 2.10-es oddsot vettünk ki pénteken

 • Cesc18

Az Edhouse - Dueckers csörte nem tartogat nagy izgalmakat, de fogadás szempontjából látunk benne fantáziát.

Pénteken megkezdődnek a küzdelmek Leverkusenben, ahol a szezon nyolcadik European Tour-versenyét rendezik. Hagyományosan 48-as tábláról indulunk és az első játéknapon a top 16 kiemelt még nem lép színpadra. Bőven vannak visszalépők, nem utazott el Németországba például Luke Littler és Nathan Aspinall, de a hiányzók között találjuk Gary Andersont és Jonny Claytont is. 

Komoly nevek maradnak tehát távol ettől az eseménytől, ám sztárokban így sem lesz hiány. A pénteki játéknap rangadóját Michael Smith vívja majd, aki olyannyira gyengén muzsikál az idei szezonban a European Touron, hogy kicsúszott a kiemeltek közül és így már az első napon érdekelt lesz. Ráadásul James Wade személyében egy elég komoly ellenfelet kapott, bár a 41 éves angol elég pocsék formának örvend. 

A megszokottól egyébként egy kicsit visszafogottabb az első játéknap felhozatala, de azért a Smith - Wade rangadó mellett találhatunk még a fogunkra valót, hiszen színpadra lép majd többek között Raymond van Barneveld, Joe Cullen és Dimitri Van den Bergh is. 
 

Mire fogadjunk?


Mi most egy meccset veszünk ki a kínálatból, méghozzá Ritchie Edhouse és Jan Dueckers csörtéjét, amelyre a délutáni szakaszban került majd sor. Az esélyek elég egyértelműek, hiszen az angol 1.08-as favorit a bukiknál. 

Dueckers korábban eddig egyszer, az áprilisi International Darts Openre tudta kvalifikálni magát, de azt nem lehet mondani, hogy rárúgta volna az ajtót a profikra, hiszen 69-es átlaggal 6-1-re kapott ki a honfitársától. Igazából ennyire alacsony átlaggal még az is csoda, hogy egy leget össze tudott kaparni, igaz benne volt ebben az ellenfele keze is, aki 200 (!) pontos előnyből sem tudta befejezni a leget. 

Nyilván a német fiú ennél azért többet tud, bár, ha átnyálazzuk a Challenge Tour-statisztikáját, azért nem egy olyan meccset találunk, amikor 70-es átlag alatt maradt. A legutóbbi gyenge teljesítménye mögött biztosan közrejátszott a lámpaláz is, de aki ennyire izgul, az a második meccsén sem lesz sokkal nyugodtabb...

Dueckers legutóbb nemhogy 180-ra, de csupán egy darab 140-re volt jó, szóval 2.10-ért elvisszük, hogy Edhouse legalább kettő maximummal többet dob. Az angol mögött nagyon jó tavasz van és kifejezetten sok 180-at dobott. 

Megrizikózunk továbbá egy söprést is, ha ugyanis a német semmit nem javul az áprilisi produktumához képest, akkor ezt már nem biztos, hogy megússza egy nullázás nélkül. 

{"headTitle":"Ritchie Edhouse - Jan Dueckers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-21 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"180-as dobások: Edhouse -1.5","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Edhouse 6-0","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<