EURO 2024

Ezt néztük ki a holland-francia rangadóra

 • Tomihmv

Fogadáskészítővel támadunk a pénteki nap rangadóján, vagyis a D-csoport csúcsmeccsén.

Pénteken, az Európa-bajnokság napi rangadóját Lipcsében, a Red Bull Arénában rendezik, ahol Hollandia és Franciaország feszül egymásnak. A találkozónak a franciák az esélyesei, a Vegas fogadóirodában 2.28-szoros pénzért mérik őket háromesélyben.

Csapathírek
 

A hollandok, ha nehézségek árán is, de a nyitókanyarban végül felülkerekedtek Lengyelországon. A találkozó elején a lengyelek szereztek vezetést, de Gakpo révén viszonylag gyorsan egyenlíteni tudtak a narancsmezesek, majd a második félidő hajrájában, a csereként beálló, 2 perce pályán lévő Weghorst (aki mostanság remekel az Oranjében utóbbi, 3 meccsén 3/3 a mérlege) betalált, s ennek köszönhetően, ha nem is könnyedén, de végül tehát megnyerték a mérkőzést, vagyis jól állnak, ami a továbbjutásukat illeti.

A franciák ellen tehát már akár már az iksz is jó eredmény lehet Hollandia számára, de borítékolható, hogy Koemanék győzni szeretnének majd Lipcsében.

[4043858] 2024-06-21 21:00:00 Hollandia - Franciaországx

A franciák is győzelemmel rajtoltak, de nem volt az olyan egyszerű siker Ausztria ellen. Eleve egy, osztrák részről, szerencsétlen öngóllal győztek, több nagy helyzetet elpuskáztak, s nyugati szomszédjainknak is volt esélyük a gólszerzésre...

Igaz, a sikernek köszönhetően, ahogy a hollandok, úgy ők is a továbbjutás küszöbén állnak, vagyis akár részükről is elfogadható eredmény lenne a remi, de ahogy Koeman, úgy biztosan Deschamps is sikerre akarja vezetni a fiait pénteken.

Nagy kérdés, hogy a hétfői meccsen orrtörést szenvedő Mbappé játszik-e a franciáknál. A hírek szerint a hollandok ellen pihen, majd a lengyelek ellen tér vissza, helyettese pedig Barcola lehet, több helyen elvileg nem lesz változás a galloknál, ahol több hiányzó, kérdéses futballista nincs. A hollandoknál egyedül Brobbey játéka bizonytalan, de az Ajax játékosa a lengyelek ellen sem játszott, avagy vélhetően az Oranjénél nem lesz változás, már ami a kezdőt illeti.
 

Mire érdemes fogadni?
 

A felek egy Eb-selejtezőcsoportban voltak, vagyis tavaly kétszer is találkoztak egymás ellen. Mindkét találkozó a franciáknak sikerült jobban, hazai pályán 4-0-ra, míg idegenben 2-1-re győzték le a hollandokat.

Mindezek ellenére Hollandiának lehet keresnivalója pénteken. Egyrészt Franciaország nem volt meggyőző hétfőn, papíron pedig a legjobb játékosa elvileg nem lép pályára, aki minimum két ember figyelmét is le tudja kötni egyszerre. Ráadásul az előbb említett két meccsen a Hollandiának lőtt hat francia gólból négyet vállalt, a visszavágón mindkét találat az ő nevéhez fűződik...

Így pedig, ha nem játszik Mbappé, továbbá látva a felek első körös meccsét, lehet keresnivalója a narancsmezeseknek, de reálisan nézve döntetlen körüli eredmény vizionálható. Ezért egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk, amely keretén belül arra teszünk, hogy a hollandok, ha kikapnak, azt maximum egy góllal teszik, valamint, mivel két jó támadóarzenállal ellátott válogatott feszül egymásnak (még azért Mbappé nélkül is), legalább két gólra is fogadunk.

{"headTitle":"Hollandia - Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Hollandia +1,5 + Több, mint 1,5 gól","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043858] 2024-06-21 21:00:00 Hollandia - Franciaországx;

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝
   

>>Vegas.hu számlanyitás<<