EURO 2024

Játék nélkül lépett nagyot a továbbjutás felé a magyar válogatott

  • varin

Nagyon úgy tűnik, lesz két gyengébb csoportharmadik még akkor is, ha csak 1 góllal nyerünk Skócia ellen.

Igen korán van még ahhoz, hogy elkezdődjön a harmadik helyes matekóra, hiszen még csak a második körnek is csupán a fele ment le, mindenesetre a helyzet eddig parádés (mármint a 0 pontunkhoz és -4-es gólkülönbségünkhöz képest). Ugyan a németek elleni vereség még fájó pont lehet Marco Rossi fiainak, a papírforma jelenleg azt mondatja, amennyiben megverjük a skótokat a harmadik fordulóban, továbbjutunk. Íme a matek.

A mi meccsünket leszámítva ugyanis minden jól alakult az elmúlt 2 napban, a B- és a C-csoport is sokat tett érte, hogy elég legyen a 3 pont a továbbjutáshoz.


Ehhez az kellett, hogy mind a Horvátország-Albánia, mind a Szlovénia-Szerbia meccs döntetlenre végződjön, méghozzá mindkettő a 95. percben váltott erre az állásra. Mivel az angolok hozták a kötelező pontszerzést csütörtökön délután a dánok ellen, amennyiben a magyar válogatott legyőzi Skóciát, már csak három másik eredmény kell a biztos továbbjutáshoz.

 

Így biztosan továbbjutna Magyarország:
 

  • Skócia-Magyarország 2
  • Spanyolország-Albánia 1x
  • Olaszország-Horvátország 1x
  • Anglia-Szlovénia 1

 

A magyar győzelmet cikkünk írásakor @2.50 körül mérte a Tippmixpro, míg a másik három esetben igencsak favorit kimenetel lenne a fentebb vázolt, vagyis a helyzet valóban "rózsás".

A spanyol csoportban sem történt semmi érdekes, a spanyolok még a csoportelső pozíciójából is aligha adják le a pontokat az albánoknak, míg az olaszok a tűzzel játszanának, ha kikapnának a horvátoktól.

Az angoloknak (azaz inkább nekünk) ugyan győzelem kellene, azért azt fontos megjegyezni, hogy számukra semmilyen téttel nem bír a szlovénok elleni meccs, míg szomszédunk egy döntetlennel nagyon valószínű továbbjutó lenne, így nem kizárt, hogy Gareth Southgate masszívan rotálja majd csapatát.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

 

Fontos leszögezni, ha nem verjük meg a skótokat, ez egy felesleges matekozás, márpedig komoly formajavulás szükséges, hogy a svájciak ellen kiválóan futballozó skótokat megverjék Szoboszlaiék. De ha ez sikerül, akkor a továbbjutás nagyon közel kerülne, főleg azért, mert van még három csoport, amelyről még szót sem ejtettünk.

{"headTitle":"Tuti magyar továbbjutó kombi","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 5,39","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_368902","events":[{"eventTitle":"Skócia-Magyarország - Magyarország","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Albánia-Spanyolország - x2","odds":"1.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Horvátország-Olaszország - x2","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Anglia-Szlovénia - Anglia","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}