EURO 2024

Óriásit kaszálhatunk, ha a szlovákok (is) simázzák Ukrajnát

Szlovákia bebiztosíthatja továbbjutását, hiszen a belgákat már legyűrte az első meccsen.

A 2024-es Európa-bajnokságon az E-csoport hozta eddig a legnagyobb meglepetést, ahol az első körben mindkét meccsen borult a papírforma. A szlovákok 1-0-ra verték a minimum top 8-ba várt Belgiumot, míg a románok, akik 2000 óta nem nyertek Eb-meccset, Ukrajnát simázták 3-0-ra. A folytatás tehát hihetetlenül izgalmasnak ígérkezik, pénteken kora délután pedig a szlovák-ukrán csörtével folytatódnak az események.

Amennyiben Lobotkáékat tervezed behúzni, mindenképp fontold meg az alábbi Vegas.hu fogadást - ha úgy nyernek a szlovákok, hogy már a félidőben előnyben vannak, 7-szeres pénzt vághatunk zsebre!

 

Északi szomszédunk malmára hajthatja a vizet, hogy az első találkozón a meccs emberének választott Napoli-légiós Lobotka és Martin Dúbravkára, a Newcastle United kapusa is bombaformában van. A szlovák portásnak a belgák ellen öt kísérlet érkezett a kapujára, az ezek minőségét jelző mutató, az xGOT (Expected Goals On Target) 1,02-öt jelzett a lefújást követően, tehát alsó hangot két góltól mentett meg csapatát, nullán tartva az ellenfelet.

Hasonlóan jó napot kéne kifogniuk az ukránok ellen is, bár Mudyrk és társai a románok ellen hiába próbálkoztak 14 lövéssel, ebből összesen egy 0.55-ös xG jött össze. Ha pénteken is ilyen pontatlanok lesznek, akkor lehet, hogy már idő előtt csomagolhatnak a Rebrov-legények, hiszen az utolsó felvonáson a Vörös Ördögök ellen kéne bizonyítaniuk.

{"headTitle":"Szlovákia-Ukrajna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-21 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szuperfokozó - Félidő/vége - Szlovákia/Szlovákia (régi odds: 5.33)","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<