EURO 2024

Logikus tippekkel kaszálhatunk hatalmasat a skót-magyaron - csapj le erre gyorsan!

Akár egy 34-szeres szorzót is könnyedén bezsebelhetünk a skót-magyarral.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

Élet-halál meccs vár a skótokra és a magyarokra is, hiszen amelyik csapat nem nyer, biztosan nem lesz ott a legjobb 16 között. Nincs helye tehát a matekozásnak, a felek mindent be kell vessenek a győzelemért. A mérkőzéssel még rengeteg aspektusból foglalkozunk, lesz természetesen külön büntető lapos cikk is, most azonban lássunk egy bölcs tippduót.

Bár az idei Eb-n egyelőre időhúzás miatt még alig-alig került lap kiosztásra, a harmadik csoportkörben érdemes lehet már erre gondolni. A skót-magyar meccset ráadásul az argentin Facundo Tello kapta, aki aligha fél majd a zsebéhez nyúlni, ha a sárga kártyáról van szó. Ezt meglovagolva mi két tippet is kinéztünk, amelyek közül az egyik zöldülésére bőven van esély. Mindkettő a Tippmixpro Fogadáskészítőjével könnyedén összekombinálható.

 

 

A szelvényeinken a két kapust lapoztatjuk, fűszerezve, hogy nyer a csapatuk. Nincs semmi rendkívüli magyarázat a tippekre: Gunn, illetve Gulácsi időhúzó mozdulatai is elképzelhetőek, amennyiben a hajrában csapatuk vezet.

A skótok 34-szeres szorzója kifejezetten csábító egyébként, hiszen nincs sokkal kevesebb esélyük a győzelemre, mégis közel kétszer annyit nyerhetünk ezzel a kombival, mint a magyarral. Büntető lapja még egyik portásnak sincs, így eltiltástól sem kell tartaniuk.

Bár sokkal nagyobb értéket látunk a skót verzióban, azért mi boldogan beérjük majd a @18.50-es szorzóval is...

tippmixpro