Tenisz

14-szeres (!) kasszát fizet Nadal szombati győzelme

 • Cesc18

Egyre gyakrabban szaladhatunk majd rá ilyen magas szorzókra Nadalnál...

A címet olvasva azért ne örüljünk annyira és ne kezdjük el fejben elkölteni az óriási nyereményt, ugyanis nem a 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafa Nadal lép pályára, hanem a spanyol legenda unokatestvére, a 20 éves Joan Nadal. 

Joant természetesen nagyon tehetségesnek tartják, ám ha megnézzük a tavalyi vagy az idei eredményeit, akkor egyelőre még a Futures-szintet sem nagyon üti meg, hiszen másfél év alatt 8-27-es győzelem/vereség mérleget könyvelhet el.

Nyilván az eredményei nem predesztinálják arra, hogy egy ATP-torna selejtezőjében részt vegyen, ám mallorcai játékosként szabadkártyát biztosítanak számára. Persze azt se felejtsük el, hogy az a Toni Nadal az édesapja, aki egyébként a torna igazgatója...

Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Megtiszteltetés, hogy egy olyan tornán játszhatok, amelyen többek között Gael Monfils, Dominic Thiem és Jaume Munar is pályára lép. 

- mondta Joan, aki múlt héten lehetőséget kapott, hogy a Mallorca Country Club füves pályáján eddzen és felkészüljön az előtte álló kihívásokra. 

A fiatal játékos a hónap elején Stuttgartban is lehetőséget kapott, ott a selejtezőben egy top 200-as német ellen négy játékra volt jó, ami egyébként pozitív eredménynek volt mondható.

Mallorcán nyilván ennél még szebb helytállásban reménykedik, hiszen a lelátón ott lesz a családja, a barátai és a hazai szurkolók. Ezt a plusz nyomást elviselni azonban nem lesz egyszerű, ráadásul Paul Jubb személyében egy olyan ellenfelet kapott, aki füvön kifejezetten szeret játszani és néhány éve öt szettre kényszerítette Wimbledonban Nick Kyrgiost. 
 

Mire fogadjunk?


Nem akarunk gonoszak lenni, de ha Joan nem Rafa unokatestvére lenne, akkor lehet soha nem hallanánk róla. Biztosan nagy a bizonyítási vágy benne és a mai napon biztosan valami emlékezeteset szeretne a pályára tenni, ám a nagy akarásnak könnyen nyögés lehet a vége. Jubb azért jóval tapasztaltabb és készebb játékos, aminek ki kell jönnie a meccsen. 

Mi nem igazán hiszünk abban, hogy Joan szorossá képes tenni ezt a találkozót...

{"headTitle":"Joan Nadal - Paul Jubb","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-22 12:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nadal megnyert játékai 4.5 alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<