EURO 2024

Behúzzuk a papírformát a Georgia-Csehország meccsen?

  • varin

Az újonc kicsit meghódította a szívünket az első meccsén, de a tiszteletért pontot nem adnak.

Vereséggel rajtolt az Eb-n Georgia és Csehország válogatottja is, így a két 0 pontos csapat közül amelyik vereséget szenved, alighanem búcsúzhat a tornától. A favorit a cseh csapat, de az újonc is kiváló 90 percen van túl.

4043869

Pedig nem úgy kezdődött Willy Sagnol csapata számára, hogy meccsben lesz a törökök ellen, hiszen gyakorlatilag az egyenlítő gólig alig lépték át a félpályát. Georges Mikautadze történelmi találata viszont felbátorította a kaukázusi gárdát, így egészen az utolsó pillanatig reális esélye volt a pontszerzésre. Nincs ok tehát a szégyenkezésre, Törökországnál pedig Csehország sem lesz sokkal nehezebb ellenfél.

"Vereséget szenvedi sosem jó érzés, de mi elsődlegesen szerettünk volna jó benyomást kelteni a futballszeretőkben. Úgy hiszem, büszkék lehetünk magunkra. Még talán annyi helyzetünk is volt, mint a törököknek, de a futball ilyen... Nem szeretném magunkat boldog veszteseknek titulálni, de büszkék vagyunk a teljesítményünkre, és már nagyon várjuk a szombati meccset" - nyilatkozta Sagnol.

Ami a cseheket illeti, bár sikerült vezetést szereznie a válogatottnak Provod révén a portugálok ellen, a luzitánok végül teljesen megérdemelten fordítottak. Ivan Hasek fiai nagyon gyenge játékkal rukkoltak elő, az 1 kaput eltaláló lövés és 0.22-es xG-mutató megmutatja, mennyire lett volna megérdemelt a pontszerzés. A három évvel ezelőtti gólkirály, Patrik Schick kapura lövési kísérlet nélkül zárta a meccset, így elmondhatjuk, a csehek az egyik leggyengébb produktumot tették ki a gyepre az első körben.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

 

Bár a georgiai és a portugál csapat között nagy a különbség, nagy javulás kell a csehektől, de Hasek mester nem tervez változtatni a kezdőjén, ahogyan papírforma szerint Sagnol is az első meccsen megismert neveket küldheti ki.

Mindenképpen érdekes lehet a georgiaiak hozzáállása. Kvaratskheliáék kifejezetten veszélyesen és látványosan futballoztak, amikor levetkőzték a kezdeti megilletődöttségüket, amely talán a második meccsen már nem nyomja a vállukat. A minőségbeli különbség ugyanakkor egyértelmű, és a csehek sem fognak ki még egyszer ennyire gyatra napot.

Nagy a tét, mint írtuk, ez pedig lapokban is megmutatkozhat. Ha a csehek megszerzik a vezetést, Sagnol csapata kinyílhat, teret adva a veszélyes kontráknak. Ezt a két gondolatot kombinálva állítottunk össze egy biztonságosabb szelvényt, gólból kettőt, lapból pedig hármat remélve, cseh pontszerzés mellett.

{"headTitle":"Georgia-Csehország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-22 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: x2 + 1.5 gól felett + 2.5 lap felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043869] 2024-06-22 15:00:00 Grúzia - Csehországx;