EURO 2024

Győzelem nélkül hiába a matek, de ki szerzi majd a gólunkat?

Mi már megkezdtük a számolgatást és a képlet annyira nem is bonyolult, de ha nem győzzük le Skóciát, hiába minden.

Lehet csűrni-csavarni az eddigi Eb-törénéseket, de végül is ha azt vesszük, hogy mit vártunk a torna előtt, ahhoz képest csak egy pont mínuszban vagyunk. A bravúrdöntetlen sajnos sem a svájciak, sem a németek ellen nem jött, de ha tovább akarunk jutni, akkor Skóciát mindenképpen le kell győzni.

Jó hír, hogy ha matekozásunk beválik, akkor a gólarány sem fog számítani, tehát akár egy minimális arányú siker is elég lenne vasárnap!

 

 

A képlet része a magyar oldalról tehát egyszerű, nyerni kell bármi áron és akkor meglehet a hőn áhított legjobb 16. Oké, de adódik a nagy kérdés, hogy ki szerzi majd a gólt/gólokat a szigetlakók ellen, az eddigi két meccs alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy a kezdő támadótrióban kell keresnünk a választ.

A magyar játékosok lövései az Eb-n
 

Svájc ellen (Lövések/Kaput eltaló)

Németország ellen (Lövések/Kaput eltaláló)
Szoboszlai Dominik 0/0 3/1
Sallai Roland 2/0 3/1
Varga Barnabás 2/1 2/1

 

 

 

A németek ellen szerencsére már sokkal jobban festett a játék és ez nem csak a támadószekcióra igaz. Azt minenesetre leszögezhetjük, hogy az Eb-n eddig öt kaput eltaláló lövésünk volt, ebből pedig négyet vállalt a Szoboszlai/Varga/Sallai hármas, egy pedig Orbán Willi neve mellett áll.

A legélesebbnek talán a Freiburg légiósa tűnik, aki maga is leszögezte: "Felszabadultan tudok játszani. Ülnek a cseleim, jó formában érzem magam. A legfontosabb a csapat jó szereplése, ehhez a harmadik meccset meg kell nyernünk. "

Ha nem látnánk esélyt a továbbjutásra, már nem lennénk itt. Szeretnénk a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, de a számolgatásnak csak akkor van értelme, ha megverjük a skótokat.

- mondta Sallai, aki láthatóan élvezi a játékot és kis szerencsével a németeknek már az első percben gólt szerezhetett volna. Nos, remélhetőleg végre megtöri a gólcsendet a Bundesliga-ász, nekünk (is) ő az egyik fő kiszemeltünk, főleg, hogy most még emelt oddsot is kapunk rá a Vegasnál.

{"headTitle":"Skócia-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszerző - Varga Barnabás ","odds":"2.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Gólszerző - Szoboszlai Dominik","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Gólszerző - Sallai Roland (Odds fokozó előtt: 4.00)","odds":"4.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<