EURO 2024

Megér egy kis aprót egy hatszorozó a török-portugálon?

Az F-csoport rangadóján a két válogatott akár kéz a kézben tovább is juthat a csoportból.

Szombat délután Törökország - Portugália mérkőzést rendeznek az F-csoportban, a két csapat pedig egyaránt meg tudta nyerni az első körös találkozóját, így remek helyzetben várja a mérkőzést. Egy szalonremi akár továbbjutást érhet mindkét válogatottnak, hiszen a 4 pont alighanem biztosan elég lesz az egyenes kieséses szakaszhoz. 

Ezzel együtt természetesen van esélyese ennek a találkozónak, a portugálok győzelmére nem fizetnek túl magas szorzót a fogadóirodák. 

 

Csapathírek 

Az első találkozóján Törökország egészen pazar mérkőzést vívott Georgia ellen, ráadásul szemet gyönyörködtető gólokat is tudott szerezni. Vincenzo Montella szövetségi kapitánynak ezért nem is nagyon miért megváltoztatni a csapatát, a nemzetközi sajtó pedig arról is ír, hogy ugyanaz a 11 játékos futhat ki a gyepre,  mint az első körben. 

 >>>🔥 1 fogadással 50 milliót nyerhetsz🔥 <<<

Portugália a csehek legyőzésével kezdte a tornát, ezzel pedig vélhetően a csoport legneccesebb meccsét le is tudta. Döcögött helyenként a luzitán együttes játéka, de ez mérkőzésről mérkőzésre javulhat majd. Roberto Martinez sem tervez sok változást a csapaton, max Diogo Jota és Lea cserét pedzegetnek a szaklapok. Cristiano Ronaldónak ugyan a gól nem jött össze a csehek ellen, de összességében jó mérkőzése volt a 39 éves klasszisnak.

[4043870] 2024-06-22 18:00:00 Törökország - Portugáliax

 

Mire érdemes fogadni? 

Amelyik csapat nyer, az biztosan csoportgyőztes, de ahogy fentebb is írtuk, egy döntetlen is elég (lehet) mindkét válogatottnak. Mivel ez egy hosszú torna, ezért nem is zárnánk ki ezt a lehetőséget, láthattuk például péntek este a holland-francián, hogy a jó helyzetben lévő csapatok csatája el is hozta az Eb első 0-0-ját. 

Nyilván a portugál csapat jobb nevekből áll, így az esélyek mellette szólnak, ugyanakkor a csehek ellen azért picit rezgett a léc. A másik oldalon van egy lelkes török válogatott, amely nyilván szeretné megtréfálni a nagy nevű ellenfelet. 

Tippelési szempontból ezzel együtt ez szerintünk egy nehéz mérkőzés, így érdemesebb lesz élőben figyelni a folyamatokat. Meccs előtti választásaink a döntetlen eredményt kergetik, egészen magas oddsot kínálnak ugyanis arra, hogy nem hirdetnek győztest. Egy nagyon jól játszó török válogatottra lesz szükség a remihez, de tekintve, hogy ez az eredmény igazából mindkét válogatottnak jó, ezért érdemes lehet megpróbálni. 

{"headTitle":"Törökország - Portugália ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-22 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"4.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Mindkét félidő 2.5 gól alatt ","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Félidő/végeredmény - Döntetlen/Döntetlen ","odds":"6.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043870] 2024-06-22 18:00:00 Törökország - Portugáliax;