EURO 2024

100 százalékosan zárnak a németek? Ezt várjuk Svájc ellen!

  • gb1

A Nationalelf elsőként harcolta ki a legjobb 16-ot, de nem gondolnánk, hogy visszavenne a tempóból a csoportzárón.

Nagy az öröm a házigazda németek háza táján, hiszen a csapat várakozáson felül indította az Eb-t. A továbbjutást már a második csoportkörben bebiztosította a Nagelsmann-csapat, amely a pontot az i-re a régi rivális Svájc legyőzésével tehetné fel. A számok alapján erre jó esélye van, bár a harmadik győzelmére már 1.70 körül fogadhatunk, tehát itt már óvatosabbak voltak a bukik.

 

Csapathírek

 

A Nationalelf tehát tökéletes rajtot vett, a Skótok 5-1-es leigázása után a magyarokat verte 2-0-ra. Ugyan mindkét meccsbe bele lehet kötni, hogy a szigetlakók például rég nem látott pocsék formát mutattak, ráadásul egy félidőt 10 emberrel játszottak, míg a mi fiaink az első gólt egy erősen vitatott helyzet után kapták, míg a helyzeteiket sajnos kihagyták. A tény viszont tény, a hét lőtt gól már most a legerősebb csoportteljesítmény a németeknek, akik vitathatatlan, hogy éltek a lehetőségekkel és immár a torna egyik fő esélyesévé léptek elő.

A továbbjutás tehát zsebben, az egyik legnagyobb kérdés pedig, hogy Nagelsmann mennyire nyúl bele a remekül muzsikáló kezdőbe. Az előzetes infók alapján nagyon azért nem bolygatja meg a csapatot, két helyen várható változtatás, Havertz helyén Füllkrug, Andrich helyén pedig Gross kezdhet majd. A svájciaknál a bombagólt szerző Shaqiri vélhetően megőrzi helyét a kezdőben, Zakaria és Zuber viszont még nem kaptak zöld utat.

Tudtad? A németek már rekordot jelentő hét gólt vágtak az Eb-n, de amint a 3.78-as xG is mutatja, eddig "túlteljesítették" magukat.


Svájc tornája sem kezdődhetett volna jobban, miután a Rossi-csapatot 3-1-re sikerült legyőznie. A nyitómeccsen a csattanó az utolsó pillanatban jött, ám a folytatásban már nem volt ilyen sima a helyzet, hiszen Skóciába beletört a bicska. Persze az 1-1-es eredmény is kvázi továbbjutást ért, a csapat talizmánja, a karrierje zenitjén már túl lévő "Alpok Messije", Shaqiri pedig parádés gólt szerzett, ez is lélektani többletet adhat.

[4043841] 2024-06-23 21:00:00 Svájc - Németországx

Mire érdemes fogadni?

 

Nos történelmileg elég egyoldalú ez a párharc, hiszen 21 alkalomból Svájc mindössze egyszer tudott győzni, míg a németek 16 győzelmet ünnepelhettek. Ezt a mutatót szerintünk Füllkrugék tovább javíthatják, ám mivel a továbbjutás már zsebben, így inkább bebiztosítva játsszuk meg a házigazdát.

Az azért komoly meglepetés lenne, hogy ha legalább egy pontot nem hoznának szomszédjuk ellen, ahogy az is, ha a kezdőbe - az előzetes infók alapján - beférkőző Füllkrug nem jegyezne egy pontos kapuralövést sem. A Dortmund csatárja 18 válogatott mérkőzésen 12 gólt jegyez és ilyen minőségi kiszolgáló csapattársak mellett kisebb csoda lenne, ha nem kerülne legalább 1-2-szer ziccerbe.

{"headTitle":"Svájc-Németország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - X2 + Füllkrug kaput eltaláló lövései 0.5 felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043841] 2024-06-23 21:00:00 Svájc - Németországx;

>>>Vegas.hu Regisztráció <<<